Altın Kelebek'e mücevherleriyle damga vurdu! Melis Sezen'in kolyesi 34 milyon 256 bin TL

Her yıl düzenli olarak düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nin bu sene 47'ncisi gerçekleşti. Birçok isim ödülüne kavuşurken, bazı isimlerin yaptığı açıklamalar ve aksesuarları geceye damga vurdu. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide rol alan Melis Sezen taktığı kolyeyle ve yaptığı ödül konuşmasıyla gündeme geldi. Kolyenin toplam değeri ise, 34 milyon 256 bin TL!

Altın Kelebek'e mücevherleriyle damga vurdu! Melis Sezen'in kolyesi 34 milyon 256 bin TL
Altın Kelebek'e mücevherleriyle damga vurdu! Melis Sezen'in kolyesi 34 milyon 256 bin TL
GİRİŞ 07.12.2021 11:34 GÜNCELLEME 07.12.2021 11:34
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Altın Kelebek Ödülleri her sene olduğu gibi bu sene de sahiplerini buldu. 47'ncisi düzenlenen ödül törenine birçok ünlü isim damgasını vurdu. Bu isimlerin başında 'Yıldızı Parlayanlar' ödülüne layık görülen Melis Sezen geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide rol alan ünlü oyuncu ödülü aldığı anda yaptığı açıklamalarla sosyal medyanın gündemine geldi. Öte yandan başarılı ismin taktığı mücevherler de gündem olan bir başka konuydu. Melis Sezen'in taktığı kolyenin değeri ise, 34 milyon 256 bin TL. İşte detaylar...

Melis Sezen kimdir ve kaç yaşındadır? Melis Sezen nasıl ünlü oldu? Asıl mesleği... Melis Sezen kimdir ve kaç yaşındadır? Melis Sezen nasıl ünlü oldu? Asıl mesleği...

Sezen'in Taktığı Mücevheratın Değeri 34 Milyon 256 Bin TL!

Altın Kelebek Ödül Törenine birçok isim kıyafetiyle ve takılarıyla da damga vurdu. Bu isimlerin başında ise tavırlarıyla gündem olan Melis Sezen geldi. Altın Kelebek Ödülleri'nde yaptığı konuşmayla törene damgasını vuran Sezen, kostümünde kullandığı aksesuarlarla da gündeme oturmayı başardı. Melis Sezen'in taktığı kolye herkesin dikkatine çekerken, fiyatı ise dudak uçuklattı. Ünlü ismin taktığı mücevheratın değeri 34 Milyon 256 Bin TL!

Melis Sezen 'Yıldızı Parlayanlar' Ödülüne Layık Görüldü

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide canlandırdığı Derin rolüyle beğeni kazanan ünlü isim de ödül alanlar arasındaydı. 2020 ve 2021 yılında gösterdiği performansla takdir edilen Melis Sezen, dün akşam gerçekleşen Altın Kelebek Ödülleri'nde 'Yıldızı Parlayanlar' ödülüne layık görüldü. Sezen ödülünü, Demet Özdemir'in elinden aldı. Sezen'in konuşması yaptığı esnada aşırı gülmesi ve verdiği tepkiler hem salondakiler hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından şaşkınlıkla izlendi. Kısa sürede Twitter'da gündem olan Sezen, gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

YORUMLAR 30
  • Chp sevmez 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu bayan uyuşturucu ticareti,hırsızlık,vergi kaçırmıyorsa vergi almaya gerek yok,ca ha pa kafasına göre.
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    nekadr vergi veriyor bunlar önemli olan o
    Cevapla
  • 46'lı 2 yıl önce Şikayet Et
    Çektim çakıyı! Atladım aslanın üstüne...
    Cevapla
  • Düzce'den 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların bedelini millet olarak hep beraber ödüyoruz,her geçen gün yozlaşıyoruz;ahlâkı olarak çöküyoruz,aile mefhumu yok oluyor. Daha dün birisi teröriste güzellemeler yaptı( nur sürer), sonra ülkenin muhafazakar bloğu hanımefendinin reklamını yapar. Yarın PKK terör örgütü değil dedirtirler. Yazık,geldiğimiz noktaya bak!
    Cevapla
  • Zengin 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadının kazandığı paranın ortağı herhalde bunlar . Onun için reklamını yapıyorlar .
    Cevapla
  • Mümine 2 yıl önce Şikayet Et
    Giysisinin dekoltesi tam bir facia idi, hiç beğenmedim, konuşma esnasında gereksiz boş konuştu
    Cevapla
  • Evranos 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarını emzirmesi için yaratılan organları sere serpe sergileyip cesur oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti