Tarkan, Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Ajda Pekkan! Ünlü sanatçılar kulise öyle şeyler istiyor ki...

Sahne de şarkı söyleyen birçok sanatçının, kuliste neler istediğini duyunca inanamayacaksınız! Başta Tarkan, Bülent Ersoy, Serdar Ortaç ve Ajda Pekkan olmak üzere, Türk müzik sektörüne damga vurmuş ünlü sanatçılar kulise öyle şeyler istiyor ki... İşte Mega Star'dan Diva'ya kadar başarılı şarkıcıların kulislerine istedikleri!

Tarkan, Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Ajda Pekkan! Ünlü sanatçılar kulise öyle şeyler istiyor ki...
Tarkan, Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Ajda Pekkan! Ünlü sanatçılar kulise öyle şeyler istiyor ki...
GİRİŞ 08.12.2021 12:10 GÜNCELLEME 08.12.2021 12:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tarkan, Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Ajda Pekkan ve daha niceleri... Birçok sanatçı sahneye çıkmadan önce yada performanslarına ara verdiklerinde kulisleri için ilginç isteklerde bulunuyorlar. Türk müziğine damga vurmuş, dijital medya da ve geleneksel medyada ciddi sayıda takipçiye sahip olan birçok ismin kulis istekleri herkesi şaşkına çevirdi. İşte müziğin Diva'sından Mega Star'a kadar kulise istenen o ilginç yiyecekler...

Ajda Pekkan Kulise Çin Çayı İstiyor

Yıllara meydan okuyan ve her geçen sene adeta gençleşerek formunu koruyan Ajda Pekkan, sahne öncesi beslenmesine özellikle dikkat ediyor. Kuliste Çin çayının yanı sıra diyet bisküvileri ve salatalık da bulunmasını istiyor. Alınan bu bilgilerle Pekkan'ın formunu neye borçlu olduğu ve nasıl koruduğu da ortaya çıkıyor.

Mega Star Tarkan'ın İsteği Antep Fıstığı

Listenin en makul isteklerinde bulunan bir diğer ismi ise Tarkan. Başarılı sanatçı Kuliste yalnızca Antep fıstığı olmasını önemsiyormuş. Öte yandan Mega Starın sahne öncesi ses tellerini yumuşatmak için çeşit çeşit bitki çayları tükettiği de gelen bilgiler arasında. 

Türk Müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy Muz'dan Vazgeçmiyor

Ersoy'un isteği ise en ilginç isteklerden biri. Muz yemeden sahneye çıkmayan Diva'nın yemek konusunda bir başka hassasiyeti daha bulunuyor. Bülent Ersoy, sahneye çıkmadan önce dinleyicilere yapılan yemek servislerinin son bulmasını istiyor.

Sibel Can'ın Kulis İsteği Gözleme

Listenin en ilginç ve en doğal isteği ise Sibel Can'a ait. Ünlü sanatçı sahne öncesi gözleme, beyaz peynir ve diyet kolalarla beslenmekten keyif alıyor. 

Serdar Ortaç Kuruyemiş Sevdalısı Çıktı

Yaptığı şarkılar dillere dolanan, dokunaklı ve içten eserleriyle tanınan Ortaç, geçirdiği rahatsızlıklara rağmen sahne başarılarından ödün vermeyen bir diğer isim. Serdar Ortaç'ın, yıllardır sürdürdüğü sahne başarısının konser öncesi enerji toplamak için yediği kuruyemişlere borçlu olduğu öğrenildi.

Demet Akalın'ın Enerjisi, Enerji İçeceğinden Geliyormuş

Kulisi en kalabalık olan ünlülerden biri de hiç şüphesiz Demet Akalın. taze sıkılmış meyve sularının yanı sıra kahve makineleri ile dolu olan odasında, kola ve enerji içecekleri bulunmasını da istiyor. Başarılı sanatçının isteklerinden sahnede kendisine eşlik eden ekibi de faydalanıyor. 

Mustafa Sandal Kulise Meyve Tabağı İstiyor

Şarkıları ve danslarıyla adından sıkça bahsettiren sanatçının şimdilerde konser planları olmasa da uzun yıllar kulisinde soda ve zengin meyve tabağı bulunmasını isteyenlerden. Başarılı sanatçı, enerji dolu danslarını da bu isteklerine bağlıyor. 

Hadise Türk Kahvesini Tercih Ediyor

Kulis istekleri arasında en sağlıklı olan isim ise Hadise. Sahnedeki enerji dolu performansının arkasında badem, ceviz, çeşitli bitki çayları, limon, zencefil ve olmazsa olması Türk kahvesi yer alıyor. 

Gökhan Türkmen Konserden Önce Yeşil Elma Tüketiyor

Portakal ve elma suyundan vazgeçemeyen sanatçı, kulisinde mutlaka yeşil elma olmasını istiyor. Sahne öncesi kulisinde siyah havlu ve fincan takımının bulunması da ünlü sanatçıyı mutlu eden detayların arasında yer alıyor.

YORUMLAR 6
  • Tavsiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Ha şu bizim gezi ve lgtb sevici Tarkan, gözlerinizi açın.
    Cevapla
  • Eren 2 yıl önce Şikayet Et
    Muz olmadan aslaa !
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    benimde sesim guzel
    Cevapla
  • Bir Dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Makul istekler...
    Cevapla
  • Mehmet Kandemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hiç birinde abartacak bir şey yok.. Sadece divanın isteği garip... Onane müşterinin yediği yemek.. de servisin son bulmasını istiyor... Dikkatimi dağılıyor hanımefendinin
    Cevapla
  • Esra 2 yıl önce Şikayet Et
    Bie çok sanatçı yemek servisinden sonra cikar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar