Davalık oldular! Kıvanç Tatlıtuğ, Ahmet Kural ve Necati Şaşmaz...

1 Ocak Cumartesi günü itibariyle 2022 yılına giriş yapmış olacağız. 2021 yılında ise müzik dünyasından spor dünyasına kadar, birçok isim acı tatlı olaylarıyla haber manşetlerinde yer aldı. Bunların en başında ise davalık olan ve uzun süre gündemden düşmeyen Ahmet Kural, Necati Şaşmaz, Sermiyan Midyat ve daha birçok ünlü isim geliyor. İşte en çok konuşulan ve gündem olan o isimler...

Davalık oldular! Kıvanç Tatlıtuğ, Ahmet Kural ve Necati Şaşmaz...
Davalık oldular! Kıvanç Tatlıtuğ, Ahmet Kural ve Necati Şaşmaz...
GİRİŞ 03.01.2022 11:04 GÜNCELLEME 03.01.2022 11:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2021 yılını geride bırakırken, müzik, spor ve sanat dünyasında birçok olay yaşandı. Acı, tatlı şekilde gündeme gelen isimlerin yaşadığı bazı olaylar hafızalara kazınacak ve uzun süre unutulmayacak cinstendi. Vergi olaylarıyla gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ, şarkıcı Sıla ile yaşadıklarıyla gündeme gelen oyuncu Ahmet Kural, bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi oyuncularından Necati Şaşmaz'ın boşanma davası süreci gündeme bomba gibi düşen olaylardan bazılarıydı. İşte 2021 yılında ünlülerin yaşadıkları olaylar...

İşte Ünlü İsimlerin 2021 Yılında Yaşadığı Olaylar...

AA'da yer alan bilgiye göre, müzik, sanat ve spor dünyasının tanınmış bazı isimlerin müşteki ya da sanık olarak katıldığı bazı davalar...



İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 30. Ceza Dairesi, oyuncu Ahmet Kural'a, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na karşı "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarını işlediği gerekçesiyle verilen 1 yıl 4 ay 20 günlük hapis cezasına ilişkin kararı 20 Ocak'ta bozdu. Ahmet Kural, yeniden yargılandığı davada aynı cezaya çarptırıldı.



Oyuncu Necati Şaşmaz, boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz'ın konuşmalarını ve WhatsApp yazışmalarını haberi olmadan kaydederek boşanma davasına delil olarak sunduğu iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti.



Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesindeki davada, beraat etti.



Şarkıcı Mustafa Sandal'ın, kitabında Defne Samyeli'ye "hakaret" ettiği iddiasıyla yargılandığı davada beratına karar verildi.



Oyuncular Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar, birbirlerini yaraladıkları gerekçesiyle müşteki-sanık olarak karşılıklı yargılandıkları davada "basit yaralama" suçundan 1120'şer lira adli para cezasına çarptırıldı.



Okan Bayülgen, "Uykusuzlar Kulübü" adlı televizyon programında, Youtuber Muhammet Çumanoğlu'nun bir videosunu yayınlayıp hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada beraat etti.



Diploması olmadığı halde hasta tedavi ettiği iddiasıyla hakkında 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan yazar Metin Hara'nın beraatına karar verildi.



Eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla yargılanan boşanma aşamasındaki eşi ile suç ortağı olduğu iddia edilen 2 sanığın "suçun unsurları oluşmadığı" gerekçesiyle beraatına karar verildi.

 

YORUMLAR 1
  • Öğretmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Haber 7 gereksiz haberleri yapma lütfen. Bunun yerine ilim irfana dair iki satır yazı yayımla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...