Gizem Tuncer yıllar önceki fotoğrafa isyan etti! Mahmut Tuncer'in kızının eski hali...

Türküleriyle birçok kişinin beğenisini kazanan ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı da kendisi gibi müzik sektöründe. Ünlü şarkıcı katıldığı bir TV programında yıllar önceki halini görünce isyan etti. Çok ciddi kilo veren Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer "Bu fotoğraf hiç unutulmayacak mı?" şeklinde çıkışta bulundu. İşte Tuncer'in yıllar önceki hali ve son hali...

Gizem Tuncer yıllar önceki fotoğrafa isyan etti! Mahmut Tuncer'in kızının eski hali...
Gizem Tuncer yıllar önceki fotoğrafa isyan etti! Mahmut Tuncer'in kızının eski hali...
GİRİŞ 03.01.2022 11:05 GÜNCELLEME 03.01.2022 11:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dönemin ünlü türkücülerinden olan Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'de babası gibi müzik sektöründe. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve verdiği kilolarla gündeme gelen Gizem Tuncer, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katıldı. Programda yıllar önceki kilolu ekrana taşınan Tuncer isyan ederek, "Bu fotoğraf hiç unutulmayacak mı?" şeklinde serzenişte bulundu. Ünlü ismin bu çıkışı çok konuşuldu. İşte Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'in yıllar önceki hali ve şimdiki hali...

Gizem Tuncer Canlı Yayında İsyan Etti!

Mahmut Tuncer'in kendisi gibi şarkıcı kızı Gizem Tuncer, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Yıllar önceki kilolu hali ekrana taşınan Tuncer, "Bu fotoğraf hiç unutulmayacak mı?" diyerek isyan etti. Daha önce de yaptığı açıklamalarla gündem olan ünlü şarkıcı, “Lahmacun ve halaya bayılırım. Bunlar kıroluksa, en az babam kadar kıroyum” açıklamasını yapmıştı. 

"40 Kilo Verdim, Babam Çok Üzülüyordu"

Geride bıraktığımız yıl 40 kilo verdiğini söyleyen Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, “40 kilo verdim, 90 kilodan 50'ye düştüm. Şeyda Coşkun ile çalıştım. Duygusal yiyiciydim. Sıkıntı yaşadığımda ne varsa yiyordum. Buzdolabıyla sosyalleşiyordum. Restoranda tıka basa yiyordum, başka şeyler yiyebilmek için kusuyordum, yeniden sipariş veriyordum. Babam çok üzülüyordu" şeklinde konuştu.

Yumurta Diyetiyle 1 Ayda 10 Kilo Verdi!

Yumurta diyeti hakkında bilgi veren ve nasıl 10 kilo verdiğini anlatan Gizem Tuncer, "Ben sürekli yumurta yemiyorum. O sırada sporcu diyeti yaptım. Klip çekecektim tarih de belliydi. Hızlıca forma girmek için yani sürekli yapılacak bir şey değil. Üç gün yapılıyor, iki gün yapılıyor. Çok hızlı kilo verdim o dönem. Bir ayda 10 kilo olması lazım. Artık yapmıyorum." dedi.

YORUMLAR 3
  • yağmur 2 yıl önce Şikayet Et
    Tazıyı çuluda bilirler çulzuzda tazı bizim tazı sadece kürkü değişik derler takılma aplacm.
    Cevapla
  • rmzn 2 yıl önce Şikayet Et
    bence o hali bile harika.maşallah.
    Cevapla
  • ayla 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi de şişman olmak kim olduğunu belirlemez ki kendinden ya da geçmişinden utanmana gerek yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi