Ali Ata'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a NFT şarkılar! Ekrem İmamoğlu'na yaptığına pişman oldu...

Ünlü şarkıcı Ali Ata Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı şarkılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ata, öne seçim sürecinde Ekrem İmamoğlu'na şarkılar yapmış, ancak daha sonra çok pişman olmuştu. Şarkıcı bu kez ise çok farklı bir girişimle gündeme geldi. Ali Ata Cumhurbaşkanı için yaptığı şarkıları blockchain teknolojisi üzerinden NFT olarak satışa sundu!

Ali Ata'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a NFT şarkılar! Ekrem İmamoğlu'na yaptığına pişman oldu...
Ali Ata'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a NFT şarkılar! Ekrem İmamoğlu'na yaptığına pişman oldu...
GİRİŞ 14.01.2022 12:04 GÜNCELLEME 14.01.2022 12:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yaptığı Anadolu Rock tarzında şarkılar ile bu türün yeni temsilcileri arasında gösterilen ünlü sanatçı Ali Ata, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve daha önce Ekrem İmamoğlu'na yaptığı bestelerle de gündeme gelmişti. Ancak İmamoğlu'na yaptığı şarkılar yüzünden pişmanlık yaşayan Ata, son dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan için yeni besteler ortaya koydu. İşin ilginç yanı Ata'nın yaptığı şarkıları blockchain teknolojisi üzerinden NFT olarak satışa sunması oldu. İşte Ali Ata'nın yaptığı yeni projesi...

Kurtlar Vadisi oyuncusu Necati Şaşmaz'dan Azerbaycan çıkartması! Polat Alemdar askerlerle beraber...Kurtlar Vadisi oyuncusu Necati Şaşmaz'dan Azerbaycan çıkartması! Polat Alemdar askerlerle beraber...

Müzisyen Ali Ata

İmamoğlu'na Yaptığı Şarkılar İçin Pişman Oldu!

Ekrem İmamoğlu'na yaptığı şarkılarla destek olan sanatçılar arasında yer alan Ali Ata, daha sonra pişmanlığını dile getirmişti. Bir süre sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yaptığı şarkılarla yeniden gündeme gelen isim, dombra, kopuz ve tulum gibi enstrümanları da bir arada kullanarak farklı bir çalışmaya imza attı. Ata, bu kez ise bambaşka bir projeye adım attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanına Yazdığı Şarkıları NFT Olarak Satışa Sundu

Ünlü şarkıcı Ata'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından da bilinen ve kabul gören eserleri, bazı mitinglerinde giriş müziği olarak kullanılmıştı. Bu şarkılar şimdi ise blockchain üzerinden NFT olarak satışa sunuldu. Doğa dostu bir kripto para birimi olan Polygon üzerinden satışa sunulan eserler, bir lidere yazılmış müzik eserlerinin NFT olarak dijital dünyada yer bulan ilk eserler oldu.

Ali Ata konseri

YORUMLAR 3
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaypak her zaman kaypaktir
    Cevapla
  • AK PARTİ 2 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİ için bu çocuk çok çalışıyor
    Cevapla
  • Çeçen muhafız 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi