Kurtlar Vadisi dizisinin efsane ismini kimse tanıyamıyor! İşte Kılıç'ın, Atilla Olgaç'ın son hali!

Televizyon ekranlarının unutulmaz yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi dizisi, efsaneler arasındaki yerini koruyor. Dizide canlandırılan karakterlerden, söylenen repliklere kadar birçok şey hafızlarda yerini koruyor. Öte yandan zaman akıp geçerken, dizide rol alan birçok isim de değişiyor. İşte Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Kılıç karakteriyle tanınan Atilla Olgaç'ın yıllar sonraki hali!

Kurtlar Vadisi dizisinin efsane ismini kimse tanıyamıyor! İşte Kılıç'ın, Atilla Olgaç'ın son hali!
Kurtlar Vadisi dizisinin efsane ismini kimse tanıyamıyor! İşte Kılıç'ın, Atilla Olgaç'ın son hali!
GİRİŞ 17.01.2022 12:26 GÜNCELLEME 17.01.2022 12:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bir döneme damga vuran efsane işlerden biri olan Kurtlar Vadisi, ilk günkü gibi hafızalardaki yerini koruyor. Dizide Polat Alemdar, Süleyman Çakır, Memati Baş, Abdülhey, Kılıç, Güllü Erhan, Aslan Akbey ve daha birçok karakter akıllardan çıkmıyor. Özellikle bu karakterlerin yıllar sonra geçirdikleri değişim ve son halleri izleyici tarafından aratılıyor. Kurtlar Vadisi Dizisinde oynadığı Kılıç karakteriyle tanınan ve ününe ün katan Atilla Olgaç'ın son hali ise görenleri şaşkına çeviriyor...

Linet'in 40 bin TL kira ödediği ev tartışma konusu oldu! 'Boğaz manzaralı türbe'...Linet'in 40 bin TL kira ödediği ev tartışma konusu oldu! "Boğaz manzaralı türbe"...

Kurtlar Vadisi Kılıç

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ını Kimse Tanıyamıyor!

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Kılıç karakteriyle ününe ün katan başarılı oyuncu Atilla Olgaç'ı görenler tanıyamıyor. Dizide Baron Mehmet Karahanlı'nın sağ kolu gibi vazife yapan Kılıç karakterini ustalıkla canlandıran oyuncu herkes tarafından taktir görmüştü. Ancak yıllar Atilla Olgaç'a da merhametli davranmadı ve ünlü oyuncunun dizide oynadığı halinden eser kalmadı.

Kılıç

Atilla Olgaç (Kılıç) Kimdir? Hangi Yapımlarda Yer Aldı?

Oynadığı Kurtlar Vadisi dizisiyle birçok kişi tarafından tanınan Atilla Olgaç, daha önce oynadığı yapımlarla da adından söz ettirmişti. Bu yapımlar sırasıyla, Ağıt, Kuruluş / OsmancıkVur Hançerini KadınımGözlerinde Son GeceYangın AyşeMercan Kolye, Bana Babamı AnlatVay Anam VayYapayalnızKibar AnaKurtlar Vadisi, Hayat Bilgisi, Yağmurdan SonraYıldızlar SavaşıPars: NarkoterörArka Sokaklar ve Ramo. Ayrıca Atilla Olgaç Kurtlar Vadisi ve Hayat Bilgisi dizisinde aynı anda rol aldı. 

İşte Kılıç'ın, Atilla Olgaç'ın Son Hali!

Atilla Olgaç ve köpeğiAtilla Olgaç'ın son haliKurtlar Vadisi'nden sonra Atilla Olgaç
Atilla Olgaç'ın son oynadığı dizi

YORUMLAR 1
  • maskelı karbasan 2 yıl önce Şikayet Et
    nızama adanmıs ruhlar ekıp1 ın neşşet babası
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak