Kurtlar Vadisi'nde Polat ve Çakır'ın düşmanıydı! İşte Cerrahpaşalı Halit, Özcan Varaylı'nın son hali

Bir zamanların en çok izlenen yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi dizisi, birçok efsane isimi Türk sinemasına kazandırdı. Bu isimlerin başında Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca geliyor. Ayrıca dizide çok ses getiren Polat Alemdar ve Süleyman Çakır karakterlerinin düşmanı olan Cerrahpaşalı Halit'te çok konuşulan isimlerden biriydi. İşte dizinin kötü karakterlerinden Halit'in, Özcan Varaylı'nın son hali!

Kurtlar Vadisi'nde Polat ve Çakır'ın düşmanıydı! İşte Cerrahpaşalı Halit, Özcan Varaylı'nın son hali
Kurtlar Vadisi'nde Polat ve Çakır'ın düşmanıydı! İşte Cerrahpaşalı Halit, Özcan Varaylı'nın son hali
GİRİŞ 26.01.2022 12:04 GÜNCELLEME 26.01.2022 12:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk televizyonlarının efsane yapımı olan Kurtlar Vadisi dizisi, üzerinden geçen uzun yıllardan sonra bile hala konuşulan ve unutulmayan dizilerden biri. Vadi dizisinde yer alan birçok karakter geride kalan senelerde adeta bambaşka kişilere dönüştü. Yılların vefalı davranmadığı isimlerin başında ise Cerrahpaşalı Halit geliyor. Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar ve Süleyman Çakır'ın canlandıran Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca'nın senaryo gereği en büyük düşmanlarından biri olan Cerrahpaşalı Halit karakteri yıllar içinde çok değişti. İşte Özcan Varaylı'nın (Cerrahpaşalı Halit) son hali...

Kurtlar Vadisi dizisinin efsane ismini kimse tanıyamıyor! İşte Kılıç'ın, Atilla Olgaç'ın son hali!Kurtlar Vadisi dizisinin efsane ismini kimse tanıyamıyor! İşte Kılıç'ın, Atilla Olgaç'ın son hali!

Cerrahpaşalılar

Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Halit'ini Kimse Tanıyamıyor!

Bir dönemin en çok izlenen dizisi olan Kurtlar Vadisi'nde, Cerrahpaşalı Halit karakteriyle yer alan ünlü oyuncu Özcan Varaylı'yı kimse tanıyamıyor. Yıllar önce yayınlanan başarılı yapımda Polat Alemdar ve Süleyman Çakır'ın en büyük düşmanlarından biri olan Cerrahpaşalı Halit'i şimdilerde görenler, o eski görüntüsünden uzak olduğunu fark ediyor. Dizide hayat verdiği karakterle büyük beğeni kazanan oyuncu yıllar içinde çok değişti. Usta oyuncu yılların getirdiği değişimle beraber adeta farklı biri oldu. 

Kurtlar Vadisi dizisinin beğenilen oyuncularından biriydi! İşte Yüksel Arıcı, Pala'nın son hali...Kurtlar Vadisi dizisinin beğenilen oyuncularından biriydi! İşte Yüksel Arıcı, Pala'nın son hali...

Cerrahpaşalı Halit

Özcan Varaylı (Cerrahpaşalı Halit) Kimdir? Hangi Yapımlarda Yer Aldı?

Özcan Varaylı, 6 Ağustos 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Usta isim, oyunculuk kariyerine 1998 yılında başladı. 1998 senesinde yer aldığı ilk yapım Aynalı Tahir olan oyuncu, 2004 yılında Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Cerrahpaşalı Halit karakteriyle büyük bir ün kazandı. Usta oyuncu Vadi dizisi öncesi ve sonrası sırasıyla, Deli Yürek, Gülbeyaz, Hakkını Helal Et, Kavak Yelleri, Adanalı, Gece Gündüz, Arka Sokaklar, Sakarya Fırat, Geniş Aile, Kolpaçino, Kaçak, Filinta, Cesur Yürek, Kehribar, Tutsak, Vuslat ve son olarak Teşkilat dizisinde yer aldı.

İşte Cerrahpaşalı Halit'in, Özcan Varaylı'nın Son Hali...

Özcan Varaylı
Vuslat Dizisi
Özcan Varaylı çok değişti
Vuslat dizisi / Özcan Varaylı
Özcan Varaylı'nın yıllar sonraki hali
Özcan Varaylı'nın son hali

YORUMLAR 1
  • M.Zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    Aradan 18 yıl geçmiş...Değişmeyen mi kaldı...Herkes değişti..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu Gazze’deki BM binasını bombaladı
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor