Acun'a "Kanalınızda olmaktan utanıyorum" diyen Erkan Petekkaya TV8 ile anlaşmaya vardı...

Geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisindeki rolü ile gönüllere taht kuran Erkan Petekkaya olaylı bir şekilde diziden ayrılmıştı. "Kanalınızda olmaktan utanıyorum" diyerek Acun'a adeta rest çeken Erkan Petekkaya'nın bu sezon yeniden TV8 ile anlaştığı öğrenildi. İşte konuya ilişkin detaylar...

Acun'a "Kanalınızda olmaktan utanıyorum" diyen Erkan Petekkaya TV8 ile anlaşmaya vardı...
Acun'a "Kanalınızda olmaktan utanıyorum" diyen Erkan Petekkaya TV8 ile anlaşmaya vardı...
GİRİŞ 27.01.2022 09:10 GÜNCELLEME 27.01.2022 09:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisindeki performansı ile adından sıkça söz ettiren Erkan Petekkaya, diziden olaylı bir şekilde ayrıldı. TV8'in Kerimcan Durmaz'a ödül verdiğini gören oyuncu Petekkaya, sinirini saklamayarak "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun efendi yuh!" ifadeleri ile gündem oldu. Ayrıca Acun Ilıcalı'ya yönelik ahlak yoksunuz sözcükleri de büyük tepki topladı. 

Erkan Petekkaya'nın sosyal medya paylaşımı

Erkan Petekkaya bu ifadelerinin ardından paylaşımını kaldırdı ve aradan bir süre geçtikten sonra "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın" diyerek insanlardan özür diledi. Ancak, özrünün muhatabının Acun değil, halkın olduğunun altını çizdi.

Bu olayların ardından Petekkaya, TV8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisine veda etti. Vedasını, yine sosyal medya hesabı üzerinden teşekkürler eşliğinde yaptı. 

Erkan Petekkaya

Yargı dizisi 'Neva'nın eski hali görenleri şaşkına uğrattı! Başak Gümülcinelioğlu eski hali...Yargı dizisi 'Neva'nın eski hali görenleri şaşkına uğrattı! Başak Gümülcinelioğlu eski hali...

KIRMIZI ODA'NIN REYTİNGLERİ DÜŞTÜ

Geçtiğimiz sezon büyük bir çıkış yakalayan dizi Kırmızı Oda, bu sezonda reytinglerden umduğunu bulamadı. Hatta bu durum karşısında, diziye ara verildi. 

Erkan Petekkaya ise bu dönemde Sana söz isimli dizide boy gösterdi. Ancak bu dizi de reyting kurbanı oldu ve final yapmak durumunda kaldı. 

ERKAN PETEKKAYA DİZİYE GERİ DÖNDÜ!

Erkan Petekkaya'nın Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Delikanlı Sadi karakteri

Alınan son bilgiye göre, olaylı bir şekilde diziden ayrılan Erkan Petekkaya yeniden Kırmızı Oda dizisi ile anlaştı. Ünlü oyuncu artık, TV8 ekranında oyunculuk performansı sergileyecek. Delikanlı Sadi karakterini oynayan Petekkaya'nın reytingleri yeniden hareketlendireceği umut ediliyor. 

YORUMLAR 5
  • muharrem 2 yıl önce Şikayet Et
    delikanlı sadide yanlış yaptı
    Cevapla
  • ASLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    TV8 geri adım atarak doğru karar vermiştir Erkan Petekkaya rolü içtenlikle oynuyor ve hayranlıkla izliyoruz...
    Cevapla
  • Otur sıfır 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam tv8 'e yakışan bir şahıs, aferin.
    Cevapla
  • Ertuğrul soygazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Erkan petekkaya beyefendiligi ile gerçek ten işin ve rolün hakkını veren birisi gerçek büyük bir sanatcı türk sinemasına damgasını vuran biri kendisini tebrik ederim dört gözle kırmızı oda dizisini bekliyoruz ailecek burdan kendisine başarılar diliyoruz.
    Cevapla
  • abdffg 2 yıl önce Şikayet Et
    para neler yaptırıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!