Cumhurbaşkanı uyarmıştı! 'Maske Kimsin Sen' programı için karar verildi: Yayından kalkacak!

Fox TV ekranında yayınlanan Maske Kimsin Sen programının yayından kaldırılacağına ilişkin konu netlik kazandı. Daha önce Cumhurbaşkanı'nın da onayıyla yayınlanan genelge ile uyarı alan program önümüzdeki günlerde ekranlara veda edecek. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı uyarmıştı! 'Maske Kimsin Sen' programı için karar verildi: Yayından kalkacak!
Cumhurbaşkanı uyarmıştı! 'Maske Kimsin Sen' programı için karar verildi: Yayından kalkacak!
GİRİŞ 07.02.2022 09:05 GÜNCELLEME 07.02.2022 09:05
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranında yaklaşık 1 aydır seyirciyle buluşan Maske Kimsin Sen isimli show programı, yayınladığı ilk günün ardından büyük tepkiler doğurdu. Programda, ünlü isimler farklı kostümleri ile değişik dans gösterileri yapıp jürinin yorumlarını alıyordu. Zaman zaman hayvan kılığına giren ünlülerin ilginç gösteri anlayışları sosyal medyada yankı buldu ve kaldırılması talep edildi.

Maske Kimsin Sen programından bir kare

Geçtiğimiz günlerde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazetede bu programa ilişkin genelge yayınlandı. Genelgede, Maske Kimsin Sen işaret edilerek toplumun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı ifade edildi. Bu tarz yabancı uyarlamaların toplum üzerindeki yıkıcı etkisinin ortadan kaldırmaya yönelik adımlar atılacağının alt çizildi. Ayrıca, çocuklara, gençlere ve aileye yönelik tehdit ve tehlike oluşturan bu içeriklere karşı ilgili kurumlarca tedbir alınacağı belirtildi.

Maske Kimsin Sen programı

Bu açıklamanın da üstüne yeni bölümleri yayınlanmaya devam eden Maske Kimsin Sen programının, yayından kaldırılacağına ilişkin bilgiler geldi. Bu iddialar, resmi bir açıklama bulunmaması dolayısıyla sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından kabul edilmedi. 

Ancak gazeteci Birsen Altuntaş'tan alınan bilgiye göre program 9. bölümünde final yaparak ekranlara veda edecek. 

Maske Kimsin Sen jüri üyeleri ve sunucusu

YORUMLAR 44
  • Hülya 2 yıl önce Şikayet Et
    Gec bile kalindi.bunların daha kötüsü devletin izin verdigişamanist paganist uyuşturucufestivallerinde yapiliyor.onlarinda yasaklanmasi lazim.görseller ayni tam bir yozlasma rezalet
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Jüride olanların hiç mi tuhafına gitmedi bu yayın.
    Cevapla
  • medo 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar beyinleri çürümüş ahlak yoksunu mahluklar. Her şeyleri taklit kopya. Yaptıkları şu zırvalıklarda, ahlaksızlıklarda bile kendilerine özgü, kendi icatları bir şey yok. Bu zırvalıkları bile düşünüp ortaya çıkarabilecek bir beyinleri dahi yok. Değil ki memleket millet yararına bir şey düşünüp yapsınlar.
    Cevapla
  • abdulbaki 2 yıl önce Şikayet Et
    ortanın başıboş olmadığını bunlara göstermek lazım. Nerede bir Türk ve islam düşmanlığı var ise gizli veya açık bu kanallarda kendine yer bulabiliyor.
    Cevapla
  • Mirage 2 yıl önce Şikayet Et
    Ürkütücüydü,isabet olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!