Acun Ilıcalı'dan bir imza daha... Dünya devinin Türkiye haklarını satın aldı!

Medya sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Acun Ilıcalı TV ve program yatırımlarından sonra, spor alanında da aktif olarak yatırımlarına devam ediyor. Yıllar önce yaptığı programlarla ün kazanan Ilıcalı, bu başarısını TV8'i satın alarak taçlandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin Hull City takımını satın alan Acun bu kez ise spor alanında çok büyük bir markanın Türkiye haklarını satın aldı. İşte Acun Ilıcalı'nın anlaştığı o marka...

Acun Ilıcalı'dan bir imza daha... Dünya devinin Türkiye haklarını satın aldı!
Acun Ilıcalı'dan bir imza daha... Dünya devinin Türkiye haklarını satın aldı!
GİRİŞ 06.02.2022 14:07 GÜNCELLEME 06.02.2022 14:07
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

TV8 kanalının sahibi olan medya patronu Acun Ilıcalı yatırımlarını çeşitlendirerek yapmaya devam ediyor. Yıllar önce yaptığı TV programlarıyla ün kazanan ve çok başarılı bir profil çizen Ilıcalı, sadece medya sektöründe değil spor sektöründe de aynı başarıyı yakalamak istiyor. Daha önce Hollanda Liginden bir takıma ortak olan Acun, bu ortaklığını bitirmişti. Son olarak İngiltere'nin köklü kulüplerinden olan ve Championship'de mücadele eden Hull City takımını satın alan ünlü isim, spor alanında yatırımlarını sürdürüyor. Ilıcalı, dünyanın önde gelen spor malzemeleri ve giyimi üreten büyük bir markayla anlaştı. İşte Acun Ilıcalı'nın Türkiye haklarını satın aldığı marka...

Teşkilat dizisinin Zehra'sı Deniz Baysal sette yaşananları itiraf etti! 'Hüngür hüngür ağladım'Teşkilat dizisinin Zehra'sı Deniz Baysal sette yaşananları itiraf etti! "Hüngür hüngür ağladım"

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı'nın Anlaştığı Marka Kappa!

Acun Ilıcalı'nın dünyaca ünlü bir spor markasıyla anlaştığı iddia edildi. Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Acun Ilıcalı, Kappa'nın Türkiye haklarını satın aldı. Öte yandan, Kappa'nın Fenerbahçe Beko'ya forma sponsoru olmak istediği de belirtildi. Ayrıca Kappa, Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor'a kıyafet sponsoru oldu.

Survivor All Star'da yarışmacılar Kappa İlkbahar/Yaz sezonu koleksiyonundan kendilerinin özel olarak seçtiği ürünler ile yarışacak. Önümüzdeki sene Süper Lig'de mücadele edecek bazı takımların, Kappa ile anlaşması durumunda forma tedarikçisinin bu marka olması bekleniyor.

Acun Ilıcalı / Hull City

YORUMLAR 18
  • Hiko 2 yıl önce Şikayet Et
    Hal olsun Dayıoğlu
    Cevapla
  • Nazif 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende toprak olacan acun hayır yap hayir
    Cevapla
  • Hadi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünya sanada kalmayacak acun gözünü ancak toprak doyuracak
    Cevapla
  • Muhammet 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok iyi yapmis hayirli olsun
    Cevapla
  • yahya 2 yıl önce Şikayet Et
    acun çok tehlikeli birisi. sin bir şekilde ilerliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor