İbrahim Tatlıses hakkında şok iddia! Müteahhitlik yapıyordu, kendi evi...

Türk müziğinin efsane isimlerinden olan, imparator lakaplı İbrahim Tatlıses ile ilgili çok ilginç bir gelişme yaşandı. Aslen Şanlıurfalı olan ve burada doğan ünlü isim Türk müziğinin ve sinemasının efsanesi olmayı başarmıştı. Son dönemlerde müteahhitliğe de başlayan Tatlıses'in doğduğu ev için Şanlıurfa Valiliğinin bir girişimi oldu. İmparator'un doğduğu ev Valilik ve Haliliye Belediyesi tarafından müzeye çevrilecek!

İbrahim Tatlıses hakkında şok iddia! Müteahhitlik yapıyordu, kendi evi...
İbrahim Tatlıses hakkında şok iddia! Müteahhitlik yapıyordu, kendi evi...
GİRİŞ 08.02.2022 17:05 GÜNCELLEME 08.02.2022 18:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İmparator lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses son dönemlerde birçok farklı olayla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Balıkesir'de bir AVM'nin inşaatının ihalesini alan ünlü şarkıcı, müteahhitliğe başlamıştı. Öte yandan uzun zaman sonra yeniden sahneye çıkarak şarkı söyleyen İbo hayranlarını heyecanlandırmıştı. Aslen Urfalı olan ve burada doğup bir yaşına kadar büyüyen İbrahim Tatlıses'in, Haliliye'de ki evi Şanlıurfa Valiliği ile Haliliye Belediyesi tarafından korumaya alındı. İmparator'un evinin müze olacağı düşünülüyor...

Dünyaca ünlü ismin gerçek hayatı ortaya çıktı! İşte Cristiano Ronaldo'nun eşinin hikayesi...Dünyaca ünlü ismin gerçek hayatı ortaya çıktı! İşte Cristiano Ronaldo'nun eşinin hikayesi...

İbrahim Tatlıses'in doğduğu ev

İbrahim Tatlıses'in Evi Müze Olacak!

Hızmalı Mahallesi'nde, avlusunda mağara da bulunan evin turizme kazandırılması için Şanlıurfa Valiliği ile Haliliye Belediyesi arasında protokol imzalandı. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, projenin kent için hayırlı olmasını dileyerek, "Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses'in doğduğu evi restore ederek, İbrahim Tatlıses'in isminin verileceği müzeye dönüştüreceğiz. Projemiz, Şanlıurfa'nın 'bacasız sanayi' olarak adlandırdığımız turizmde yakaladığı ivmeyi daha da yukarılara taşınması anlamında önem taşıyor" dedi.

İbrahim Tatlıses

YORUMLAR 13
  • Müze müze 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne evi İbrahim Tatlıses mağarada doğmadı mı ? İbrahim Tatlıses'in ne özelliği varmış da müze oluyormuş doğduğu ev
    Cevapla
  • sami 2 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar gereksiz ve boş bir çalışma kime ne faydası olacak
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Urfaya böyle gereksiz hizmetlerden başka birşey yaptıkları yok
    Cevapla
  • yalanmi 2 yıl önce Şikayet Et
    belediye chp limi ne. hdp ye yag cekmeye
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    iyide müze olsa daracık bi mağarayı görmeye kim gider,oraya yolu düşen mereklı 1-2 kişi.ve İbo ölüp unutulduktan sonra ne adı kalır,ne sanı.bi zamanların meşhur Hafız Burhan ını kaç kişi tanıyor biliyor acaba.sokakta birine sorsan hangi caminin hafızı der.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'