Nur Sürer'den siyaset itirafı! Oyuncu olmasaydım...

Camdaki Kız dizisinde Feride karakterini oynayan Nur Sürer, katıldığı programda şaşırtan açıklamalar yaptı. Daha önce de Selahattin Demirtaş ile ilgili akıl almaz savunmalar yapan Nur Sürer, siyasetle ilgili olduğunu aktardı ve oyuncu olmasaydı sendikacı olacağını söyledi. Eşinin de müebbet hapis cezası aldığı bilinen Nur Sürer'in çarpıcı açıklamalarına ilişkin detaylar haberimizde...

GİRİŞ 05.03.2022 11:05 GÜNCELLEME 05.03.2022 11:05
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Armağan Çağlayan'ın sunduğu Dur Bi Dinle isimli programa konuk olan Camdaki Kız'ın Feride'si Nur Sürer çarpıcı açıklamalar yaptı. Daha önce HDP lideri Selahattin Demirtaş savunuculuğu yapan ve sosyal medyada büyük tepki gören oyuncu, 1 Mart'ta katıldığı programda, siyaset ile iç içe büyüdüğünü anlattı. 

Çocukluk anılarını anlatan Sürer, siyasetin çok yoğun bir döneminde büyüğünü aktardı. Ünlü oyuncu, "Menderes'in mahkemelerini canlı olarak radyodan dinlerdim" şeklinde konuştu. Daha önce de Selahattin Demirtaş'a güzellemeler yapan Nur Sürer, "Türkiye'ye hediye gibiydi" şeklindeki skandal açıklaması ile gündem olmuştu. 

Nur Sürer'in konuk olduğu Dur Bi Dinle programı

Adile Naşit'in yeğeni Naşit Özcan açıkladı:  Adile Naşit'in asıl ölüm sebebi...Yeğeni açıkladı: Adile Naşit'in asıl ölüm sebebi...

MİTİNGLERE GİDERDİK

CHP'li bir ailede büyüdüğünü anlatan Nur Sürer, annesinin siyasetle iç içe olduğunu ifade etti. Bursa'da Pınarbaşı diye bilinen bölgeye, annesi ile birlikte mitinglere gidip siyasetçileri dinlediklerini dile getirdi.

Babasının da siyasetten uzak olmadığını belirten Sürer, "Babam aylarca parti peşinden giderdi, gelmezdi. Anne ve babası böyle olunca ilgileniyor insan siyasetle. Demek ki aileden kaynaklanan bir şey." diye konuştu. 

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz servetine servet kattı! 50 daire, 18 rezidans...Necati Şaşmaz servetine servet kattı! 50 daire, 18 rezidans...

OYUNCU OLMASAYDIM...

Siyasete olan ilgisini ailesine bağlayan oyuncu, "Oyuncu olmasaydım belki siyaset girerdi hayatıma. Belki sendikalı olurdum." dedi. 

Sürer, "Bilmiyorum belki sendikacı olurdum ama şimdi diyorum ki iyi ki bu mesleği yapıyorum. Gerçekten mesleğim bana çok uygun. " ifadeleri ile kendi mesleğini ne kadar sevdiğini aktardı. 

Camdaki Kız 'Feride' kimdir ve kaç yaşındadır? Nur Sürer'in müebbet hapis cezası alan eşi...Nur Sürer kimdir ve kaç yaşındadır? Nur Sürer'in eşi neden müebbet hapis cezası aldı?  

Öte yandan, Nur Sürer'in politika ile ilgilenen eşinin de müebbet hapis cezası aldığı da bilinmektedir. 

Nur Sürer'in eşi Sarp Kuray

MEMUR OLSAM ÇOK SIKILIRDIM

Yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Nur Sürer, "Memur olsam çok sıkılırdım herhalde." dedi. Bu ifadelerinin arkasından ise kendi mesleğinin daha özgür olduğunu dile getirdi. 

Sürer, "Bu meslekte kafana göre takılıyorsun" dedi ve beğendiği işte çalıştığının altını çizdi. 

Camdaki Kız'ın gerçek hayat hikayesi ortaya çıktı! Camdaki Kız'ın sonunda...Camdaki Kız'ın gerçek hayat hikayesi ortaya çıktı! Camdaki Kız'ın sonu...

NUR SÜRER: SELAHATTİN DEMİRTAŞ TÜRKİYE'YE HEDİYEYDİ

Her ne kadar aktif olarak siyasetin içinde yer almasa da siyasi açıklamalar yapan Nur Sürer geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündem olmuştu. Sürer'in Selahattin Demirtaş'ı işaret ettiği "Türkiye'ye hediye gibi bir şeydi ama şimdi siyasi rehine, ne yaptı ki tutuklu?" sözleri birçok kesim tarafından büyük tepkiye neden olmuştu. 

YORUMLAR 27
  • hain 2 yıl önce Şikayet Et
    bu da bitirdi kendini,, arkadaş tutun çenenizide ekmeğinize bakın da olmuyormu,, şimdi sizin gibi vatan hainlerinden başkası size rol vermez
    Cevapla
  • tselim 2 yıl önce Şikayet Et
    ya sanatçı olursun yada sanatçı müvetdesi..
    Cevapla
  • talip 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede belirli kitleler (sinema dizi, müzik vs) bu marjinallerin çöreklendiği ve kendileri dışında bu işle iştigal edenlere hayat hakkı dahi tanınmayan ortamlar. TTB, Barolar Birliği, istanbul ankara bursa vs barolar mimarlar birliği, sinemacılar. Bunlar eğer terör ve teröristi övmezler hatta destek vermezler ise varlıkları sorgulanır. işleri sorgulanır. Onun için şaşırmıyoruz. Yıllardır bunlar medeni, entelletüel diye bu ülkenin temelini dinamitlemek için yetiştirilmekteler.
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime vatan nedir bilmeyen zavallı
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçı diye konuşturulan kişilerin bir kısmı pkk ile işbirliği yapan siyasilerin peşinden gidiyorsa demekki kendiside öyle bir yola çıkmış ve destek vermeye çalışıyordur. Bu topluma kötü örnek olan kişileri unutmamalı ve her yerde kimliklerini belirtmeliyim onlar kendilerini açık etmekten cekinmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza