Adile Naşit'in yeğeni Naşit Özcan açıkladı: Adile Naşit'in asıl ölüm sebebi...

Adile Naşit'in yeğeni Naşit Özcan'ın katıldığı programda yaptığı açıklamalar, gündeme bomba gibi düştü. Hep gülerken aklımıza kazınan Adile Naşit'in en büyük acısını anlatan Özcan, bu acının onu hasta ettiğini anlattı. İşte tüm detaylar...

Adile Naşit'in yeğeni Naşit Özcan açıkladı:  Adile Naşit'in asıl ölüm sebebi...
Adile Naşit'in yeğeni Naşit Özcan açıkladı: Adile Naşit'in asıl ölüm sebebi...
GİRİŞ 03.03.2022 09:53 GÜNCELLEME 03.03.2022 09:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adile Naşit'in yeğeni Naşit Özcan bomba gibi açıklamalarda bulundu. Özcan, Hülya Koçyiğit'in sunduğu Film Gibi Hayatlar isimli programda Adile Naşit'in hayatına ilişkin hayrete düşürecek bilgiler verdi.

Hülya Koçyiğit ve Naşit Öcan

Halası Adile Naşit'in hayatına değinen Naşit Özcan, usta sanatçının acılarından bahsetti. Özcan, Adile Naşit'in en büyük acısının henüz 15 yaşında hayata veda eden oğlu olduğunu anlattı. 

Adile Naşit

Adile Naşit kimdir ve aslen nerelidir? Usta oyuncu Adile Naşit ne zaman doğdu ve ne zaman öldü?Adile Naşit aslen nereli? Usta oyuncu Adile Naşit ne zaman öldü? Hiç bilinmeyen hayatı...

HER AKŞAM AĞLARDI!

Naşit Özcan, 15 yaşındaki oğlunu kaybeden Adile Naşit'in, her akşam, yemek için oturduğu masada yemeğe durup baktığını ve dakikalarca gözyaşı akıttığını ifade etti. Evladının acısından gözyaşlarına engel olamayan Naşit'in, gözlerini sildikten sonra yemeğe başladığını söyledi. 

Usta oyuncu Adile Naşit

ASIL ÖLÜM SEBEBİ...

Özcan, bu anlattıklarının Adile Naşit'in bir ritüeli olduğunu belirtti. Ayrıca, Adile Naşit'in hastalığının (kanser) da bu acıdan kaynaklandığını anlatan Özcan, bu hastalığının da ölümüne sebebiyet verdiğini iddia etti. 

Songül Öden Ukraynalı yorumlarından sonra açtı ağzını yumdu gözünü: Defolun! Songül Öden'den Uktaunalı kadın mülteci çıkışı: Defolun!  

YORUMLAR 2
  • onur 2 yıl önce Şikayet Et
    mekani cennet olsun
    Cevapla
  • alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    müslümanmıydı acep
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!