Necati Şaşmaz artık yepyeni bir mesleğe sahip! Hazırlıkları Muazzez Ersoy ile birlikte...

Uzun süreden beri ekranlardan uzak kalan Kurtlar Vadisi'nin Polat Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz müziğe merak saldığını açıkladı. Necati Şaşmaz kariyerine yönelik planlarından bahsetti. Ayrıca Muazzez Ersoy ile ilgili ipuçları verdi.

Necati Şaşmaz artık yepyeni bir mesleğe sahip! Hazırlıkları Muazzez Ersoy ile birlikte...
Necati Şaşmaz artık yepyeni bir mesleğe sahip! Hazırlıkları Muazzez Ersoy ile birlikte...
GİRİŞ 17.03.2022 11:24 GÜNCELLEME 17.03.2022 11:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Döneminin popüler dizisi Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar rolünü oynayan Necati Şaşmaz, müziğe merak saldı. Ünlü müzisyen Muazzez Ersoy ile birlikte görüntülenen Necati Şaşmaz, müzik ile ilgili planlarını anlattı. 

8 Mart'ta Etiler'de bulunan bir restoranda Muazzez Ersoy ile birlikte yemek yedikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Necati Şaşmaz, müziğe merak saldığını açıkladı. Ünlü oyuncu bu alanda çalışmalarına devam edeceğini ve birkaç parçasının olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok! Kardeşi baltayla dehşet saçtı...Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok! Kardeşi baltayla dehşet saçtı...

Necati Şaşmaz ve Muazzez Ersoy

Necati Şaşmaz kimdir ve aslen nerelidir? Polat Alemdar olarak tanınan Necati Şaşmaz kaç yaşında? Necati Şaşmaz kimdir ve kaç yaşındadır? Hiç bilinmeyen hayatı...

ŞAŞMAZ: PARÇALARIMI MUAZZEZ ERSOY'UN SÖYLEMESİNİ İSTERİM

Habertürk'ün haberine göre, Necati Şaşmaz kendisine ait birkaç parçasını Muazzez Ersoy ile paylaştığını ifade etti. Başarılı oyuncu, parçalarından birinin Muazzez Ersoy'un seslendirmesini istediğini ifade etti. 

Şaşmaz ayrıca, "Kendim de seslendirmeye çalışacağım. Bir de yazdığım ve okuduğum senaryolar var, onlarla ilgileniyorum." şeklinde konuştu. 

Özcan Deniz'den Mahsun Kırmızıgül'e cevap: Yeşilçam dönemi kapandı!Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül arasında büyük gerginlik: Yeşilçam dönemi kapandı!

Necati Şaşmaz

"POLAT ALEMDAR MİLYONLARIN SEVGİLİSİ"

Muazzez Ersoy ise, Necati Şaşmaz'a hala daha Polat diye hitap ettiğini belirtti. Ünlü müzisyen, 'Polat Alemdar' milyonların sevgilisi..." şeklinde ifadeler kullandı. 

Bergen'in mezarı kafes içinde mi? Bergen'in mezarı neden kafeste? Ortaya çıktı...Bergen'in mezarı kafes içinde mi? Bergen'in mezarı neden kafeste? Ortaya çıktı...

Muazzez Ersoy

YORUMLAR 9
  • DAMLI 2 yıl önce Şikayet Et
    Ona la yanağına kelebek konmuş. :D
    Cevapla
  • Ferhat 2 yıl önce Şikayet Et
    Filmlerdeki insanların gerçek hayatlarıyla kıyas yapmayın sonunda onlarında özel hayatı var bugün racon keserler başka dizide vatan haini olurlar dizilere fazla kaptırmayın gerçekler belli hayaller paris
    Cevapla
  • sariyerli 2 yıl önce Şikayet Et
    ya bunuda Bir KADÌR ÌNANI,RA bak birde buna bakya hayatta kabadayımı görmedik.
    Cevapla
  • Sivasspor 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu polatım laz ziyanın 700 milyon doları suyunumu çekti
    Cevapla
  • atak 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamda yüzlerce daire var,nasıl suyunu çekecek
    Cevapla
  • Muro 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakışırmı Sana Reis... Racona Ters , Bize Ters... :) :) :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı