Selçuk Ural'ın Bergen yorumu: Cem Karaca filmi yapın!

Ünlü müzisyen Selçuk Ural, Bergen filminin yapılmış olmasına tepki verdi. Yüzüne kezzap atılmasaydı Bergen olmazdı diyen Selçuk Ural benim filmim yapılmayacak diye sitem etti. Ural, Barış Manço'nun, Tanju Okan'ın Cem Karaca'nın filmlerinin yapılması gerektiğini söyledi.

Selçuk Ural'ın Bergen yorumu: Cem Karaca filmi yapın!
Selçuk Ural'ın Bergen yorumu: Cem Karaca filmi yapın!
GİRİŞ 27.03.2022 10:14 GÜNCELLEME 27.03.2022 10:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ünlü müzisyen Selçuk Ural, Bergen filmine ilişkin çarpıcı açıklamalarda yaptı. Bergen filmine eleştiriler yağdıran sanatçı, Bergen'in hayatını konu alan bir filmin yapılmasını doğru bulmadığını ifade etti. 

Habertürk'ün haberine göre, Etiler'deki bir alışveriş merkezinde gazetecilere konuşan Selçuk Ural, Türkiye'de şöhretin skandal üstüne kurulu olduğunu dile getirerek yakındı. Ural, ülkede Barış Manço, Tanju Okan ve Cem Karaca gibi isimler dururken Bergen'in hayatını beyazperdeye aktarılmasın eleştirdi. 

Bergen kimdir, nerelidir?  Bergen'in kocası kim? Bergen hayatı...Bergen kimdir, nerelidir? Bergen'in kocası kim? Bergen hayatı...

Selçuk Ural

Bergen filmi ne kadar izlendi? Rekor kıran Bergen'in gişesi belli oldu! Müslüm mü, Bergen mi daha...Bergen filmi ne kadar izlendi? Rekor kıran Bergen'in gişesi belli oldu! Müslüm mü, Bergen mi daha...

"ACILARI SEVİYORUZ"

Hakan Ural'ın babası, Müzisyen Ural, "Bergen’in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi." sözleri ile dikkatleri üzerine çekti. Türk halkının acıları sevdiğini söyledi ve ekledi:

"Bergen’in filmi yapıldı. Müslüm Gürses’in filmi yapıldı. Niye Barış Manço’nun, Tanju Okan’ın, Cem Karaca’nın daha nicelerinin filmi yapılmadı? Bir tanesinin 10 tane albümü var, bir tanesinin 110 tane albümü var." 

Bergen'in mezarı neden kafeste? Bergen'in mezarında neden kilit var? 6 kilidi...Bergen'in mezarı neden kafeste? Bergen'in mezarında neden kilit var? 6 kilidi...

Müzisyen Selçuk Ural

"CEM KARACA FİLMİ YAPIN"

Ural, Cem Karaca'nın hayatının film yapılması konusunda konuştu. Bergen'in hayatının film yapılmasını eleştiren müzisyen, Cem Karaca'yı işaret ederken "Filozof bunlar" ifadeleri kullandı.  

Bergen filmi oyuncuları kimdir? Bergen filmi kaç saat? Yargı dizisinden Bergen filmine...Bergen filmi oyuncuları kimdir? Bergen filmi kaç saat? Yargı dizisinden Bergen filmine...

Selçuk Ural gençliği

"BENİM FİLMİM YAPILMAYACAK"

Selçuk Ural, bu sözlerin üstüne, kendisinin de onlarca albüm yaptığını ancak kendi filminin yapılmayacağını söyledi. Skandal oluşursa şöhret olunacağını düşündüğünü dile getirdi ve "Bu ülkede sanatçı olmayacaksın" diye yakındı. 

Biyografi filmlerine bir yenisi daha ekleniyor: Cem Karaca'nın hayatı film oluyor! Biyografi filmlerine bir yenisi daha ekleniyor: Cem Karaca'nın hayatı film oluyor!

YORUMLAR 9
  • Oğuz Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bergeni eleştirmek senin haddinemi 30 yıl oldu gideli varmi bir Bergen daha
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bergen filminin yönetmenleri eşcinsel ve evliler.Bòyle bir yönetmenin filmine gidilmez.Millet bunları bilse protesto için izlemezdi.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Belgen 30 yaşına kadar yaşamış, 30 yaşına kadar 10 albüm yapmak bence büyük başarı, yaşasaydı onunda 30-40 albümü olurdu, evet hayatı acı dolu ama, şunu da unutmamak gerek ki sesi inanılmaz güzel, o gırtlağı ı öyle kullanabilmek öyle hisli şarkı söyleyebilmek çok zor, sahne kıyafetleri de çok dikkatimi çekti hep kapalı tertipli, sesi ile ve yorumuyla ön plana cıkmış bir sanatçı, sonuç da Allah herkese öyle güzel ses vermiyor. ayrıca 30 yaşına kadar hangi sanatçının 10 albümü var ki , vardır belki ama nadirdir.
    Cevapla
  • erdem değer 2 yıl önce Şikayet Et
    biri bir şarkıyla kalplere dokunur insanın dünyasını değiştirir. diğeri de 110 albüm çıkarıp binlerce şarkı yapsa bile tıngırtıdan öteye geçemez. galiba bu adam bunu göz ardı ediyor. bergen bir değil tüm şarkılarıyla ruhlarda darbeler devrimler yapan bir sanatçı. hele Müslümü hiiiç saymıyorum bile. bu nedenle 1 değil 10 filmi yapılsa haktır!
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    tamam da aga hayatında bir drama veya bir öykü hikaye olmayanın nediye filmi çekilsin ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası