Güllü Erhan merak edilen soruyu yanıtladı! Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı?

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı, Erhan Ufak, yaptığı açıklamalarla izleyicilerin ilgi odağı oldu. "Kurtlar Vadisi başlayacak mı?" sorusunu yanıtlayan Erhan Ufak, verdiği bilgilerle herkesi şaşırttı. Necati Şaşmaz ve Raci Şaşmaz sayesinde oyuncu olduğunu anlatan oyuncu, diziye dair de bilinmeyen detaylar verdi.

Güllü Erhan merak edilen soruyu yanıtladı! Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı?
Güllü Erhan merak edilen soruyu yanıtladı! Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı?
GİRİŞ 11.05.2022 11:41 GÜNCELLEME 13.05.2022 12:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türk dizi tarihinin iz bırakan dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi Güllü Erhan'ı herkesi şaşırtacak açıklamalar yaptı. Kurtlar Vadisi hakkında kritik bilgiler veren oyuncu Erhan Ufuk, herkesin merak ettiği "Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı?" sorusunu yanıtladı. 

İlk yıllarda Osman Sınav'ın, sonraki yıllarda ise Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği Kurtlar Vadisi, 2003'ten bu yana akıllara kazınan efsane diziler arasında yer alıyor. Uzun yıllar boyunca erek senaryosu gerekse oyunculukları ile nefesleri kesen dizinin sevilen oyuncusu Erhan Ufuk, yaptığı açıklamalar ile birçok Kurtlar Vadisi seyircisinin ilgi odağı oldu. 

Güllü Erhan'ı oynayan Erhan Ufak

ŞAŞMAZ AİLESİ SAYESİNDE OYUNCU OLDU 

Habertürk'ün haberine göre, dizideki Polat Alemdar karakterinin yanında olan isimlerden olan Güllü (Erhan Ufuk), Raci Şaşmaz ve Necati Şaşmaz sayesinde oyunculuğa adım attı. 

Kurtlar Vadisi'nden önce bir oyunculuk tecrübesi ve eğitimi bulunmayan Ufuk'un, aile dostluğu olan Şaşmaz ailesi sayesinde oyunculuk serüveninin başladığı öğrenildi. 

Erhan Ufak

"ÖLECEKTİM..."

Şaşmaz kardeşlerin desteğini alarak dizide oyunculuk performansı sergileyen Erhan Ufak, dizide 3 bölümlük şansının olduğunu dile getirdi. Oyuncu Ufak, kendisine Kurtlar Vadisi'nde kanıtlaması için 3 bölümlük fırsat verildiğini, bu bölümler içinde kendini kanıtlayamazsa dizi senaryosu gereği öleceğini aktardı.

Ancak oyuncu Ufak, yeterli başarıyı yakalayınca, dizideki ömrü de başarısı kadar büyük oldu. Kurtlar Vadisi'nin ekranlara veda etmesiyle birlikte oyunculuğa ara veren ve başka hiçbir projede yer alamayan oyuncu Erhan Ufuk iz bırakacağını düşündüğü bir projeden teklif gelirse oyunculuğa geri döneceğini belirtti. 

Erhan Ufak'ın son hali

KURTLAR VADİSİ YENİDEN BAŞLAYACAK MI? 

19 seneden beri televizyon izleyicilerinin aklında ve kalbinde yer tutan dizi Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlayacağına dair iddialar gündem oluyor. Konuya ilişkin konuşan Erhan Ufak şu ifadeleri kullandı:

İnanın bu konuda sizden bilgili değilim. Açıklamayı yapacak yer Pana Film'dir.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 9
  • PLT 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok Rahat Çok Profesyonel
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeye en zarar veren dizilerden biriydi. Silahı alan kendisini devlet sanan adamlar hep bundan örnek aldı.
    Cevapla
  • ZorlaGuzellikOlmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki bir oyunculuğu vardı. Zorla adamı oyuncu yapacaksiniz. Filmin populerliginden nasiplendi. Gecti bitti. Hergün hakkinda haber yapmak neyin zorlaması.
    Cevapla
  • Duygu 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şey tadında güzel ya ilk 97 bölüm tam bir efsane ondan sonra İskender bey yine biraz izlenilebilir kıldı ancak sonra iyice sıkmaya başladı başlamasa daha iyi olur
    Cevapla
  • Olabilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Beynine çip mi taktırdın. Her çıkan diziyi sana zorla mı izletiyorlar?
    Cevapla
  • Erbal 68 1 yıl önce Şikayet Et
    Başlasa iyi olur izlenir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı