Teşkilat'tan ayrıldıktan sonra ilk kez böyle konuştu: Yapılacak iş değil!

TRT1!in sevilen dizisi Teşkilat'ın Mete Başkan'ı Mesut Akusta yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Diziye veda edişinin ardından yaşadığı sürece dair bilgiler paylaşan Mesut Akusta oyunculuğun ne kadar zor bir meslek olduğunu anlattı. Ayrıca kızının da oyuncu olmasını istemediğini dile getirdi.

Teşkilat'tan ayrıldıktan sonra ilk kez böyle konuştu: Yapılacak iş değil!
Teşkilat'tan ayrıldıktan sonra ilk kez böyle konuştu: Yapılacak iş değil!
GİRİŞ 17.05.2022 09:12 GÜNCELLEME 17.05.2022 09:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bir sezon boyunca Teşkilat dizisinde başrol oynayan Mesut Akusta açıklamaları ile sevenlerini şaşırttı. İkinci sezonda da rolüne devam eden ancak Nisan itibariyle diziye veda eden Mesut Akusta, diziden ayrılma sürecine ilişkin bilgiler paylaştı. 

Teşkilat dizisinin Mete Başkanı Mesut Akusta, dizinin sezon finali yapmasının ardından, tatil sürecinde beyin kanaması geçirdi. Birkaç gün boyunca tedavisi devam eden Mesut Akusta, o dönemde sevenlerini bir hayli endişelendirdi. 

Tedavi sürecinin ardından, ikinci sezonu ilerleyen dönemlerinde diziye dahil olan usta oyuncu senaryo gereği diziye veda etti. Nisan 2022 itibariyle Teşkilat dizisinden ölerek ayrılan Akusta yaşadığı zorlu süreci anlattı. 

Teşkilat Mete Başkan kimdir? Mesut Akusta kaç yaşında ve aslen nereli? Oynadığı diziler...Teşkilat Mete Başkan kimdir? Mesut Akusta kaç yaşında ve aslen nereli? Oynadığı diziler...

Mesut Akusta

10 GÜNDE SETE DÖNDÜM 

Habertürk'ün haberine göre, Beyin kanaması geçirdikten sonraki döneme ilişkin bilgiler veren Mesut Akusta, hastalığından sonra 10 gün sonra sete döndüğünü söyledi. Yaşadığı sürecin zor olduğu ancak ayakta olduğunu anlattı. 

TRT1!in çok izlenen dizisi Teşkilat'a veda etmesi hakkında yorum yapan oyuncu, "Benim rolüm bitiyordu zaten. Öldük, bitti. Döndük İstanbul'a..." ifadelerini kullandı. 

Masumlar Apartmanı yıldızı evlilik yoluna girdi! Gizem Katmer'in nişanlısı...Masumlar Apartmanı yıldızı evlilik yoluna girdi! Gizem Katmer'in nişanlısı...

Teşkilat dizisinde Mete Başkan'ı oynayan Mesut Akusta

"KIZIMIN OYUNCU OLMASINI İSTEMEM! YAPILACAK İŞ DEĞİL"

Bebek parkında, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akusta, küçük kızı Berfin Cano'nun oyuncu olmasını istemediğini dile getirdi. Ünlü oyuncu, kızının ne istediğine kendisinin karar vereceğini ancak oyunculuk sektörünün zor bir sektör olduğunu belitti.

Akusta, yaptığı açıklamada bu sektörün kadınlar için daha zor olduğunu, çalışma şartlarının ağır olduğunu anlattı. "Yapılacak iş değil, çalışma şartları da zor. Bu yetenek işi, okulla olacak bir iş değil. Okuldan tabii ki eğitimini alırsın ama bu başka bir yetenek işi." şeklinde konuştu.

Şahan Gökbahar Recep İvedik 7 için anlaştı: 120 milyon lira kazanacak...Şahan Gökbahar Recep İvedik 7 için anlaştı: 120 milyon lira kazanacak...

Teşkilat dizi ekibi

AKUSTA: DİNLENMEYE İHTİYACIM VAR

Teşkilat dizisinden ayrılışı ile sevenlerini bir hayli üzen Akusta, bir süre ekrana dönmeyeceğinin de sinyalini verdi. Usta oyuncu, "Artık dinlenmeye ihtiyacım var. Zor bir meslek, sabır isteyen bir iş. Oyuncunun emeklisi de olmuyor." dedi. 

Çocuktan Al Haberi'nin tatlı Efe'si büyüdü! Çitos Efe'nin son hali...Çocuktan Al Haberi'nin tatlı Efe'si büyüdü! Çitos Efe'nin son hali...

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 9
  • fatih ÇAKIR 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir oyuncuya rol verilmez oyuncu rolü alır
    Cevapla
  • Yorgun 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş yapma bir bölüm için nekadar para alıyorsunuz onunda şöyle
    Cevapla
  • fatih ÇAKIR 1 yıl önce Şikayet Et
    Rolünün hakkını veriyorsa alacak tabi
    Cevapla
  • Arda 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın PKK li bir filimde oynadigini biliyom .Yani onları sempatik gosteren
    Cevapla
  • Bircihan 1 yıl önce Şikayet Et
    adam oyuncu rol verilir oynanır
    Cevapla
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan öyle bir anlatıyorki yapılacak iş değilmiş milyonlar alıyorsunuz haftalık ama yapılacak iş değil 1 ay maden ocağına askeri ücret desen gitmez kalkmış neyden bahsediyoru
    Cevapla
  • güldük 1 yıl önce Şikayet Et
    evet yapılacak iş değil. bedava beleş alıntersiz para kazanmak
    Cevapla
  • ... 1 yıl önce Şikayet Et
    Bedava Mi Alıyorlar? Bilinçsiz Konuşmayın Yaa. Bu Zihniyetten Kurtulun Artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakırlı yaşlı teyzeyle samimi sohbeti