Recep İvedik 7 için şoke eden karar! 120 milyon liralık film sinemada yayınlanmayacak!

Canlandırdığı Recep İvedik rolü ile ülke çapında kendisini tanıtan Şahan Gökbahar'ın yeni film projesinden kazanacağı para adeta dudak uçuklattı. Recep İvedik 7 ile yeniden yola çıkmaya hazırlanan Şahan Gökbahar'ın filminin sinemada yayınlanmayacağı bilgisi de ortalığı fena karıştırdı. İşte konuya ilişkin bilgiler....

Recep İvedik 7 için şoke eden karar! 120 milyon liralık film sinemada yayınlanmayacak!
Recep İvedik 7 için şoke eden karar! 120 milyon liralık film sinemada yayınlanmayacak!
GİRİŞ 16.05.2022 09:15 GÜNCELLEME 16.05.2022 09:15
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik filmi serisi ülkede büyük bir yankı uyandırmıştı. Çoğu zaman sinematografik açıdan tartışmalara sebebiyet veren Recep İvedik serisi izleyici tarafından kısa sürede tüketilen filmler arasında yer almayı da başardı. 

2008'de vizyona giren ve yaklaşık 4 buçuk milyon kişi tarafından sinemada izlenen Recep İvedik filmi büyük ses getirdi. Birçok sinema eleştirmeni tarafından eleştirilse de senaryodaki diyaloglar seyirciyi cezbetmeyi başardı. Durum böyle olunca da 2, 3, 4, 5, 6 derken Recep İvedik 7 hazırlıkları başladı. 

Çocuktan Al Haberi'nin tatlı Efe'si büyüdü! Çitos Efe'nin son hali...Çocuktan Al Haberi'nin tatlı Efe'si büyüdü! Çitos Efe'nin son hali...

Şahan Gökbahar

RECEP İVEDİK 7 YOLDA

14 yıl içinde 7'inci filme hazırlanan Şahan Gökbahar, yine iddialı açıklamalar yaptı. Recep İvedik 7 filminin yakında seyirci ile buluşacağını ifade eden Gökbahar'ın paylaşımı büyük etkileşim topladı.

Nisan ayında, Instagram hesabı üzerinden konuya ilişkin bilgi paylaşan Gökbahar'ın paylaşımı şöyle: 

Dikkat! Fotoğraf subliminal mesaj içerir... Recep İvedik 7 yakında sizlerle" 

Şahan Gökbahar'ın paylaşımı

Masumlar Apartmanı'nın sevilen oyuncusu evlilik yoluna girdi! Gizem Katmer'in nişanlısı...Masumlar Apartmanı'nın sevilen oyuncusu evlilik yoluna girdi! Gizem Katmer'in nişanlısı...

SİNEMADA YAYINLANMAYACAK

Recep İvedik 7 için çalışmalar bir yandan devam ederken, diğer yandan da bu filmin sinemada yayınlanmayacağı haberi alındı. Beyaz perdede seyirci ile buluşacağı tahmin edilen yeni filmin, dijital ortamda izleyicinin beğenisine sunulacağı öğrenildi.

Gazeteci İbrahim Seten'den alınan bilgiye göre Recep İvedik 7, Türkiye'de yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney Plus'ta yayınlanacak. 

Recep İvedik 6 Netflix'te yayına devam ediyordu. 10 Nisan itibariyle Recep İvedik 6 Netflix'teki yayın hayatına veda etmişti. 

Şahan Gökbahar'ın oynadığı Recep İvedik karakteri

RECEP İVEDİK 7'DEN 120 MİLYON LİRA KAZANACAK

İbrahim Seten'in iddiasına göre, Şahan Gökbahar, Recep İvedik filmi için 120 milyon Türk Lirası kazanacak. Twitter hesabı üzerinden bilgi paylaşan gazeteci Seten, Şahan Gökbahar'ın Disney Plus kanalıyla 120 Milyon liralık anlaşmaya vardığını öne sürdü. 

İbrahim Seten'in paylaşımı

 

RECEP İVEDİK 7 NE ZAMAN?

Recep İvedik 7'nin yayına tarihini ilişkin net bir bilgi bulunmuyor. Ancak Disney Plus'un Haziran 2022'de yayına başlayacağı biliniyor. İddialar doğrulanırsa Haziran itibariyle Recep İvedik'şn de izleyici ile buluşması öngörülüyor. 

YORUMLAR 32
  • Erkal uyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi filmini yabancıya satmış ne diyeyim.Türkiye böyle böyle yok oluyor.Düşman işgaline uğradığımız zaman bu günleri çok ararız.Malımızı mülkümüzü toprağımızı kaybediyoruz.Canlarımızıda savş sırasında kaybedeceğiz.Kim askere gidip destek olur.Herkes nasıl geçineceğini düşünüyor.Polis asker kimsenin umurunda değil.Kimse vatanını düşünmüyor.Cebinde dolar Euro taşıyan zengin kimselerin katılmaması muhtemel.Ben öncekileri izledim.Sinemaya desteğimi vermeye devam ediyorum.Şahan Gökbakar gibi sanatçılara rağmen.
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk halkında Rum ve ermeni hariç biraz dava şuuru milliyetçilik kalmışsa kendisiyle alay edilen bu adamı izlemez
    Cevapla
  • Alper 46 1 yıl önce Şikayet Et
    Recep İvedik müslümanlara karşı tavır aldığını öğrendim artık onun filimlerini izlemicegim
    Cevapla
  • TONTON 12 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl sa TV gelir amaaan
    Cevapla
  • nabi 1 yıl önce Şikayet Et
    millet tarihi dizi mi izlesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!