Masumlar Apartmanı yıldızı evlilik yoluna girdi! Gizem Katmer'in nişanlısı...

TRT1 ekranında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisinde Neriman karakterini oynayan Gizem Katmer evlilik yolundaki ilk adımını attı. 24 yaşındaki genç oyuncu Gizem Katmer, medya sektöründe yer alan bir isim ile nişanlandı. İşte konuya ilişkin detaylar...

Masumlar Apartmanı yıldızı evlilik yoluna girdi! Gizem Katmer'in nişanlısı...
Masumlar Apartmanı yıldızı evlilik yoluna girdi! Gizem Katmer'in nişanlısı...
GİRİŞ 11.05.2022 09:20 GÜNCELLEME 11.05.2022 09:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer evlilik yolundaki ilk adımını attı. 2 sezondan beri dizide boy gösteren oyuncu Koçak, nişanlandığı haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

Gizem Katmer

24 yaşındaki oyuncu Gizem Katmer 2020'den beri, Türkiye'nin psikolojik dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı'ndan Neriman karakteri ile oyunculuk performansı sergiliyor. Oyunculuk kariyerine başarı ile devam eden Koça, genç yaşında evlilik yoluna girdi.

Şahan Gökbahar Recep İvedik 7 için anlaşmaya vardı: 120 milyon lira kazanacak...Şahan Gökbahar Recep İvedik 7 için anlaşmaya vardı: 120 milyon lira kazanacak...

Gizem Katmer ve nişanlısı Güçlü Aydoğdu

Gizem Katmer, Güçlü Aydoğdu ile nişanlandı. Küçük bir törenle gerçekleşen nişan töreninin fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Bunun üzerine Katmer'in mustakbel eşi Güçlü Aydoğdu'nun kim olduğu merak konusu oldu.

Güllü Erhan açıkladı! Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı? Güllü Erhan açıkladı! Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı?

GÜÇLÜ AYDOĞDU KİMDİR? 

Güçlü Aydoğdu'nun sinemacı ve fotoğrafçı olduğu öğrenildi. Bazı projelerde kurgucu olarak yer aldı. Birçok filme yönetmenlik de yaptığı bilinen Aydoğdu 1984 Ankara doğumludur. 

YORUMLAR 1
  • saçmalık 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu saçma sapan dizileri hala izleyen varmı ya? Kardeşim çıkın gezin dolaşın, ailenizle vakit geçirin. İnsan için en değerli şey zamandır. Bu boşbeleş saçmalık abidesi zaman hırsızlıklarına neden ortak oluyorsunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü