İbrahim Tatlıses damadına el öptürmedi! Açıklaması ise...

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sade bir nişan töreni ile evlilik yolundaki ilk adımını attı. Törende şaşırtıcı anlar yaşandı. İbrahim Tatlıses damadına elini öptürmeyince olanlar oldu. O anlar, sosyal medyada da gündem oldu. Bunun üzerine açıklama yapan İbrahim Tatlıses "Elimi öptürmem" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses damadına el öptürmedi! Açıklaması ise...
İbrahim Tatlıses damadına el öptürmedi! Açıklaması ise...
GİRİŞ 19.05.2022 14:52 GÜNCELLEME 19.05.2022 14:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak nişanlandı. Damadı da kendisi gibi şarkıcı olan İbrahim Tatlıses herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı. Tören esnasında damadı Levent Dörter'e elini öptürmeyen Tatlıses, "El öptürmem" sözleriyle de dikkatleri üzerine çekti. 

İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi müzisyen yetiştirdiği 33 yaşındaki kızı Dilan Çıtak, evlilik yolundaki ilk adımını attı. Aile arasında sadece ve küçük bir törenle nişanlanan çiftin yüzük kurdelesini İbrahim Tatlıses'in bizzat kendisi kesti.

Dilan Çıtak'ın nişan töreni

İBRAHİM TATLISES DAMADINA ELİNİ ÖPTÜRMEDİ 

Türk gelenekleri kapsamında, nişan merasiminin ardından gelin ve damadın büyüklerin el öpme kısmı şaşırtıcı anlar yaşattı. Damat Levent Dörter, kurdele kesiminin ardından kayınbabası İbrahim Tatlıses'in elini öpmek için eğildi. Ancak sanatçı, damadına elini öptürmedi. Bu olay sosyal medyada büyük bir yankı oluşturdu. 

İbrahim Tatlıses

Dilan Çıtak kimdir ve kaç yaşındadır? Dilan Çıtak annesi...İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak kimdir ve kaç yaşındadır? Dilan Çıtak annesi...

TATLISES AÇIKLAMA YAPTI! 

Bu olayın sosyal medyada yankı bulmasının ardından İbrahim Tatlıses konuya ilişkin açıklama yaptı. İşte, "Kimse elimi öpemez" diyen sanatçının yaptığı o açıklama:

Ben sadece damadıma değil kimseye el öptürmem. Bunu tüm camia bilir. Ayrıca damadım da çok terbiyeli ve edepli bir delikanlıdır. Benim elimi sadece çocuklarım öpebilir. Kimseye büyüklük taslamayı sevmem. 

İbrahim Tatlıses açıklaması

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    el øpme ne zaten cok insan elini hic yikamaz benzeri olay køy de iken cocukluk zamani insanlar hayvancilik yapar idi elleri tezek gørdun mu øpsen baska øpmesen baska durum varidi bu devir de su olsa elleri temiz degil bence el øpmek sacmalik
    Cevapla
  • Nazlı 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk defa destekliyorum bende öptürmem anamda bize öptürmüyordu ama artık zorla öpüyorum onun elini öpme başkaları direk burnuna dayıyor bzde ayıptır el öptürmek kibirden sayılır
    Cevapla
  • Tahir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende öptürmiyorum İbrahim beyi tebrik ediyorum
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey Tatlıses damadını evladın yerine koymadıkça zaten elini öpmesin...
    Cevapla
  • mücahit 1 yıl önce Şikayet Et
    kimseye büyüklük taslamayı sevmem. bunun arkasında durabilmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi