Güldür Güldür Show'un Yeter'i hayata 1-0 yenik başladığını itiraf etti! Nedeni ise babası...

Show Tv ekranında yayınlanan Güldür Güldür Show programında Yeter karakterini canlandıran Doğa Rutkay yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Babasının ünlü bir oyuncu olmasının getirdiği olumsuzluklara değinen Doğa Rutkay, hayata 1-0 yenik başladığını ifade etti. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Güldür Güldür Show'un Yeter'i hayata 1-0 yenik başladığını itiraf etti! Nedeni ise babası...
Güldür Güldür Show'un Yeter'i hayata 1-0 yenik başladığını itiraf etti! Nedeni ise babası...
GİRİŞ 23.05.2022 10:42 GÜNCELLEME 23.05.2022 10:42
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Tiyatro oyuncusu Rutkay Aziz'in kızı Doğa Rutkay yaptığı açıklamalar ile şaşkınlık oluşturdu. Güldür Güldür Show'da Yeter karakterini oynayan Doğa Rutkay, ünlü bir babanın kızı olarak sektörde var olmayı hayata 1-0 yenik olarak başlamak olarak yorumladı. 

Bloomberg HT''de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk olan Doğa Rutkay, dikkat çekici açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncu, ünlü olma sürecinden, yaptığı işin zorluklarından ve asıl hayallerinden bahsetti. 

Doğa Rutkay

Uraz Kaygılaroğlu'nun siyah ojeleri olay oldu! Tepki üstüne tepki...Uraz Kaygılaroğlu'nun siyah ojeleri olay oldu! Tepki üstüne tepki...

"HAYATA 1-0 YENİK BAŞLADIM" 

Doğa Rutkay, Fatih Altaylı'nın, Çok ağır bir soyadın sahibi olmak nasıl bir duyguydu?' sorusuna verdiği cevap bir hayli şaşırttı. Bu durumun hayata 1-0 sıfır yenik başlamasına sebep olduğunu ifade eden oyuncu, üzerine bir etiketin yapıştığının altını çizerek, "Sizi buldukları gibi değil umdukları gibi görmek istiyorlar." ifadelerini kullandı.

Rutkay, ayrıca konuya ilişkin kendini ispat etmeye çalıştığının ve bunun zor bir süreç olduğunu dile getirdi. Kendisini komediye yönlendirenin de babası olduğunu söyledi. 

Doğa Rutkay ve babası Aziz Rutkay

Hazal Kaya'nın küf kokulu evine ilişkin son gelişme! 200 binlik tazminat davası...Hazal Kaya'nın küf kokulu evine ilişkin son gelişme! 200 binlik tazminat davası...

"GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW GERÇEKTEN ZOR" 

9 sezondan beri devam eden Güldür Güldür Show programında oyunculuk performansı sergileyen Doğa Rutkay, bu işin çok zor bir iş olduğunu aktardı. Bir gün ezber, iki gün prova yaptıklarını, durmadan 3 saat boyunca skeç oynadıklarını, 15 sayfalık metinden dışarı çıkamadıklarını ifade etti. Sözlerinin sonuna ise "Gerçekten zor iş ama deli bir sevdayla yapıyoruz. İnsanlar 'sayenizde gülüyoruz' diyor. Ne mutlu bize." sözcüklerini ekledi. 

Güldür Güldür Show'da Yeter karakterini oynayan Doğa Rutkay

İbrahim Tatlıses damadına el öptürmedi! Sosyal medyada tepki toplayınca açıklaması gecikmedi...İbrahim Tatlıses damadına el öptürmedi! Sosyal medyada tepki toplayınca açıklaması gecikmedi...

MEĞER ALİ SUNAL İLE OKULDAN ARKADAŞMIŞ 

Rutkay, Güldür Güldür Show'da birlikte çalıştığı Ali Sunal'ın aslında liseden arkadaşı olduğunu itiraf etti. Bir aile dostluklarının da bulunduğunu belirten oyuncu Rutkay, yıllar sonra aynı projede yollarının kesiştiğini belirtti. 

Ali Sunal ve Doğa Rutkay

DOĞA RUTKAY'IN ASIL HAYALİ..

Doğa Rutkay, asıl hayalinin Arkeoloji ve Tarih okumak olduğunu söyledi. Ancak bu bölümleri okumak için yeterli puanı alamadığını ve Konservatuvar'a yöneldiği ifade etti. Çocukları büyüdükten sonra bu hayalini gerçekleştirmek istediğini söylemeyi de ihmal etmedi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Hadi oradan 1 yıl önce Şikayet Et
    O 1-0 yenik başlamayı öp öp başına koy... 10-0 la başlayan ve son düdükte 30-0 a gelen var. Ama senin son düdüğün çaldığında en azından bir farkla da olsa galipsin. Şimdi hariçten gazel okuyup duyar kasma...
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Doga rutkay sen de başka meslek seçseydin yani en kolayını secmistin hazır yol daha ne istiyon
    Cevapla
  • Gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki hayata anasız babasız başlamış ne trajedi
    Cevapla
  • dert 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam tersine babasının soyadı kendisinin sanat dünyasında bütün kapıların daha kolay açılmasını sağlıyor.
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Nankörlük bu olsa gerek.Benim gibi ortaokul lise ve üniversitede okuyup çalışsaydın ancak memur olurdun.Kazandıklarının kıymeti anlardın.Demek kı kıymet bilmeyen biri olmuşsun.Bak anadolulu gençler ne şartlarda yetişiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi