Taze baba Kıvanç Tatlıtuğ 1 aylık bebeğine 13 milyonluk ev aldı!

6 yıllık evliliğini bir erkek çocuk ile şahlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'ye İngiltere'den bir ev satın aldı. Henüz 1 aylık olan bebeğine 13 milyonluk ev alan Kıvanç Tatlıtuğ'un bu hamlesi oldukça sık konuşuldu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Taze baba Kıvanç Tatlıtuğ 1 aylık bebeğine 13 milyonluk ev aldı!
Taze baba Kıvanç Tatlıtuğ 1 aylık bebeğine 13 milyonluk ev aldı!
GİRİŞ 25.05.2022 08:53 GÜNCELLEME 25.05.2022 08:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2005'ten beri kamera karşısında oyunculuk performansı sergileyen Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz ay bebeğini kucağına aldı. Taze baba olan Tatılıtuğ, 1 aylık bebeğine 13,5 Milyon Türk Lirası değerinde bir ev satın aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ

Farah Zeynep Abdullah Bergen filmi yüzünden davalık oldu! 100 binlik tazminat...Farah Zeynep Abdullah Bergen filmi yüzünden davalık oldu! 100 binlik tazminat...

Kıvanç Tatlıtuğ, 2016'da stil danışmanı Başak Dizer ile dünya evine girdi. Evliliğinin 6'ıncı yılında ise, bir oğulları dünyaya geldi. Nisan 2022'de doğan erkek bebeklerinin ismini ise Kurt Efe koydular. 

Bebeği olduktan sonra büyük bir mutluluk yaşayan ünlü oyuncu, mutluluğunu kameralar önünde de dile getirmişti. Şimdi ise, henüz yaşını bile doldurmamış bebeğine İngiltere'den bir ev aldı. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer

Türkan Şoray'ın tatil ücreti dudak uçuklattı! Sadece kalacağı yere 600 bin lira...Türkan Şoray'ın tatil ücreti dudak uçuklattı! Sadece kalacağı yere 600 bin lira...

OĞLUNA LONDRA'DAN 1+1 EV ALDI

Habertürk'ün haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe için bir yatırım yapmaya karar verdi. Bu karar doğrultusunda 1 aylık bebeğine İngiltere'nin başkenti Londra'dan bir ev satın aldı. 

Edinilen bilgiye göre, ünlü oyuncunun bebeğine aldığı bu ev 1+1 odalı. Ev için ödediği ücret ise 670 Pound (yaklaşık 13,5 Milyon Türk Lirası). 

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ

Diğer yandan ise Tatlıtuğ'un, bu evi, yaz tatillerinde ailesiyle birlikte kullanmayı düşündüğü de öğrenildi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Huseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayilri uğurlu olsun,sağlıkla kullansin insAllah
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    kesin ulkemde iyi vergi veriyorlar bu kadar para mal var vergi rekoru kirmis olabilir ev almis olsa bile cok ulke 18 yasina kadar babasin sayilir yani ucuz sov
    Cevapla
  • volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    13 uğursuz rakam. 1 milyonua bana ver 14 olsun. uğursuzluktan ulumasından korunsun insan gibi yaşasın. :))))))))))
    Cevapla
  • Noname 1 yıl önce Şikayet Et
    670 pound ise biz de alalım
    Cevapla
  • HMC 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede evmi kalmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!