Diriliş Ertuğrul’un Kurdoğlu’su Hakan Vanlı çok değişti! Son halini görenler…

İlk olarak 2014 yılında görücüye çıkan Diriliş Ertuğrul dizisi, yayınlandığı dönemlerde rating rekorlarını alt üst etmişti. Total ve AB kategorilerinde uzun süre birinciliği elinde tutan dizinin oyuncuları da sonraki süreçte farklı yapımlarda görev aldı. O isimlerden biri de Kurdoğlu karakterini canlandıran Hakan Vanlı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla öne çıkan Vanlı’nın değişimi dikkatlerden kaçmadı.

Diriliş Ertuğrul’un Kurdoğlu’su Hakan Vanlı çok değişti! Son halini görenler…
Diriliş Ertuğrul’un Kurdoğlu’su Hakan Vanlı çok değişti! Son halini görenler…
GİRİŞ 07.06.2022 12:23 GÜNCELLEME 07.06.2022 12:23

Mehmet Bozdağ’ın senaristi, Mehmet Günay’ın da yönetmeni olduğu Diriliş Ertuğrul dizisi, Türkiye’deki dizi sektörünün son 10 yılına damga vurdu. Geniş oyuncu kadrosu ve tarihi altyapısı ile binlerce kişi tarafından seyredilen dizi 5 sezon boyunca ekranda kaldı.

Diriliş Ertuğrul dizisi

Dizinin çok konuşulan ilk sezonundaki oyuncuları ise, devam eden yıllarda başka projelerde yer aldı. Ses sanatçılığı, tiyatroculuk ve oyunculuk anlamında mesleğe yıllarını vermiş Hakan Vanlı da bu isimlerden biri. Vanlı’nın sosyal medyada gözden ırak paylaşımları ise, oyuncunun yıllar içinde ne kadar değiştiğini gözler önüne serdi.

1984 YILINDA OYUNCULUK SERÜVENİNE ATILDI

1 Mart 1963’te başkent Ankara’da dünyaya gelen Hakan Vanlı, oyunculuk kariyerindeki ilk deneyimini Ankara Devlet Tiyatrosu’nda edindi.1984 yılındaki Osmancık adlı tiyatronun oyuncu kadrosunda yer alan Vanlı, 23 yaşında mesleğe başladı.

Hakan Vanlı

Aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olan sanatçı, 2000 yılına kadar Ankara'da; 2000 yılından sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı.

Tiyatrodaki deneyiminden sonra beyaz perdede de çeşitli roller üstlendi. Bazı yapımlarda seslendirme sanatçısı olarak yer aldı. Asmalı Konak, Sessiz Gece, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Kurtlar Vadisi Pusu (Seslendirme), Diriliş Ertuğrul ve Mehmetçik Kutlu Zafer dizilerinde de popülaritesini arttırdı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA KURDOĞLU'NU CANLANDIRDI

Özellikle Diriliş Ertuğrul’daki 23 bölümlük serüveni, onun ülke genelinde tanınırlığını arttırmaya başladı. Bu yapımda Kurdoğlu karakterini canlandıran Hakan Vanlı, ilk sezonun hikâyesinde önemli rol üstlenmişti.

Diriliş Ertuğrul Kurdoğlu karakteri

Son olarak Ejderhanı Nasıl Eğitirsin adlı yapımda seslendirme sanatçılığı yapan Vanlı, bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Kariyerini daha çok reklam ve benzeri projelerde seslendirme faaliyetleriyle geçiren usta isim, sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanıyor.

14 bin takipçisi bulunan sanatçı, bu hesapta yaptığı paylaşımlarla yıllar içerisindeki değişimiyle öne çıkıyor. İşte, Diriliş Ertuğrul dizisinin Kurdoğlu’su Hakan Vanlı’nın son hali…

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…