Okan Bayülgen sevenlerini korkuttu! Tiyatro öncesinde kalp spazmı geçirdi...

Yaptığı açıklamalarla ve tavırları ile sık sık gündeme gelen Okan Bayülgen, sahne alacağı tiyatro öncesinde kalp spazmı geçirdi. Sevenlerini korkutan Okan Bayülgen'in sağlık durumu ise merak konusu oldu. İşte Konuya ilişkin tüm detaylar...

Okan Bayülgen sevenlerini korkuttu! Tiyatro öncesinde kalp spazmı geçirdi...
Okan Bayülgen sevenlerini korkuttu! Tiyatro öncesinde kalp spazmı geçirdi...
GİRİŞ 16.06.2022 09:31 GÜNCELLEME 16.06.2022 09:31

Ünlü oyuncu ve komedyen Okan Bayülgen, sahne alacağı tiyatro öncesinde kalp spazmı geçirdi. Korku dolu anlar yaşatan Bayülgen, apara topar hastaneye kaldırıldı. Tiyatro oyunu ise başka güne ertelenmek zorunda kaldı.

Okan Bayülgen, 'Amedus' isimli tiyatro oyunundaki rolü için hazırlanıyordu. Tiyatronun başlamasına saatler kala Bayülgen rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan oyuncuya kalp spazmı geçirdiği ifade edildi. Ünlü isim, hastanede tedavi altına alındı. 

Okan Bayülgen açtı ağzını yumdu gözünü! Z kuşağı özgürlükten bahsediyor ama...Okan Bayülgen açtı ağzını yumdu gözünü! Z kuşağı özgürlükten bahsediyor ama...

Okan Bayülgen

TİYATRO OYUNU ERTELENDİ!

Okan Bayülgen'in sağlık problemlerinden dolayı tiyatro oyunu ertelendi. Oyun, ay sonunda gösterime girecek. 

Okan Bayülgen'in sağlık durumu

OKAN BAYÜLGEN'İN SAĞLIK DURUMU

Geçirdiği kalp spazmı ile korkutan Okan Bayülgen hastaneden taburcu oldu. Evde istirahat yapan ünlü komedyenin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!