Gülben Ergen ve Nihat Doğan davasında duruşma görüldü! Nihat Doğan'a hapis cezası...

Gülben Ergen, Nihat Doğan ve Yeşim Salkım arasında 2017'den beri devam eden hakaret davası sonuçlandı. Mahkemede tarafları dinleyen ve değerlendiren hakim, Nihat Doğan hakkında hapis cezası, Yeşim Salkım hakkında ise adli para cezası verdi. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Gülben Ergen ve Nihat Doğan davasında duruşma görüldü! Nihat Doğan'a hapis cezası...
Gülben Ergen ve Nihat Doğan davasında duruşma görüldü! Nihat Doğan'a hapis cezası...
GİRİŞ 19.06.2022 22:51 GÜNCELLEME 19.06.2022 22:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gülben Ergen ve Nihat Doğan arasında devam eden davada duruşma görüldü. Nihat Doğan'ın ve Yeşim Salkım'ın yargılandığı mahkemeden hapis cezası ve para cezası kararı çıktı. 

Söz konusu televizyon programı

Can Yaman ve Türk gazeteciler arasında ipler gerildi! 'Türk basınına ihtiyacı mı var'Can Yaman ve Türk gazeteciler arasında ipler gerildi! "Türk basınına ihtiyacı mı var"

2017'de Beyaz TV'de yayınlanan bir televizyon programına katılan Nihat Doğan ve programa telefon bağlantısı yapan Yeşim Salkım, Gülben Ergen hakkında konuştu. Bu konuşmaların üzerine Gülben Ergen, yapılan konuşmaların hakaret ve tehdit içerdiği iddiasıyla dava açtı. 

2017'den beri devam eden hakaret davasında duruşma görüldü. Taraflar kendilerini savundu. Yeşil Salkım'ın ve Nihat Doğan'ın avukatları, müvekkillerinin beraatını talep etti. Mahkeme sonunda hakim kararını verdi. 

Gülben Ergen

Okan Bayülgen sevenlerini korkuttu! Tiyatro öncesinde kalp spazmı geçirdi...Okan Bayülgen sevenlerini korkuttu! Tiyatro öncesinde kalp spazmı geçirdi...

NİHAT DOĞAN HAPİS CEZASI ALDI

Nihat Doğan'a açılan davada, 4 ay 15 günden 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istenmişti. Dava sonucunda, Nihat Doğan, 'alanen hakaret' suçundan  5 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı. 

Hakim, Doğan'ın iki ayrı mahkemeden aldığı cezaların hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevrildiğini bildirdi ve davalarının yeniden görülmesi için mahkemelere yazı yazılmasını hükmetti. 

Nihat Doğan

YEŞİM SALKIM'A İSE PARA CEZASI

Yeşim Salkım'a yönelik açılan davada ise 3 ay 15 günden 2 yıl 10 aya kadar hapis cezası talep edilmişti. Mahkeme sonucunda Yeşim Salkım'a 'hakaret' suçundan Bin 740 TL , adli para cezası, 'tehdit' suçundan ise 500 TL adli para cezası verildi. 

Yeşim Salkım

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Tuzla 1 yıl önce Şikayet Et
    Para cezalari bir kere okkali sekilde belirlensin sonra askari ucret bedeline endekslensin nasilki sigorta primleri oyle degisiyorsa cezalarda degissin cogu hapis cezasi paraya cevrilsin tekrarinda UC kati olsun
    Cevapla
  • Para ve leyla 1 yıl önce Şikayet Et
    Para cezalarına bak.. sanki bas parayı, dilediğince hakaret et der gibi ))))))))))))))) yani şimdi 2.000 lira versem yeşim salkıma istediğimi söyleyebilir miyim? İçimde ukde kalmasını istemediğim ve illa söylemek istediğim bir şey var da... )))))))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma