Can Yaman ve Türk gazeteciler karşı karşıya! "Türk basınına ihtiyacı mı var"

Can Yaman'ın katıldığı tanıtım gecesindeki hal ve tavırları Türk gazetecileri bir hayli kızdırdı. Usun süredir kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman, Türk basın mensuplarınca protesto edildi. Gazeteciler ve Can Yamana arasında yaşananlar sosyal medyada gündem oldu.

Can Yaman ve Türk gazeteciler karşı karşıya! "Türk basınına ihtiyacı mı var"
Can Yaman ve Türk gazeteciler karşı karşıya! "Türk basınına ihtiyacı mı var"
GİRİŞ 19.06.2022 18:51 GÜNCELLEME 19.06.2022 18:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

En son, dijital bir ortamda yayınlanacak dizide oynayacağı Osmanlı akıncısı rolü için 6 milyon TL talep etmesiyle gündeme gelen Can Yaman, katıldığı bir tanıtım gecesinde Türk basın mensuplarını bir hayli kızdırdı. Tavırları ve hareketleri ile gazetecilerin dikkatini çeken Can Yaman, büyük tepki aldı. 

Can Yaman, bir dizi ve film platformunun tanıtım gecesine katılmak için Türkiye'ye geldi. Tanıtım gecesine, birçok Türk gazeteci, İtalyan gazeteci ve ünlü isimler katıldı. Gecede, Can Yaman'ın tavırları oldukça dikkat çekti.

Serdar Ortaç sahnede yere yığıldı! O anlarda davulcusu ise çalmaya devam etti...Serdar Ortaç sahnede yere yığıldı! O anlarda davulcusu ise çalmaya devam etti...

"TÜRK BASININA İHTİYACI MI VAR?"

Uluslararası bir üne kavuşan ve uzun yıllardır İtalya'da oyunculuk hayatına devam eden Can Yaman, Türk gazetecileri hal ve tavırlarıyla kızdırdı. Bunun üzerine gazeteciler, Can Yaman'ı çekmeme kararı aldı. 

Muhabirin, kameramana söylediği "Çekme, Türk basınına ihtiyacı mı var? İtalya'nın yıldızı o!" sözleri sosyal medyada gündem oldu. Can Yaman ise, yanındaki arkadaşının "Hızlı geçelim haydi" sözlerini üzerine, orada beklemeden hızlıca yürüyerek başka yöne doğru gitti. 

Can Yaman'ın katıldığı tanıtım gecesi

Survivor Adem Kılıççı'nın şiddet davası sonuçlandı! 3 yıl 9 ay hapis cezası...Survivor Adem Kılıççı'nın şiddet davası sonuçlandı! 3 yıl 9 ay hapis cezası...

TÜRK GAZETECİLER ALKIŞLADI!

Muhabirin, Can Yaman'ın Türk basınına ihtiyacı mı var sözleri, öteki gazetecileri de mutlu etti. Yüzleri gülen gazeteciler, muhabirin bu tepkisini alkışlayarak destekledi. 

MUHABİRDEN AÇIKLAMA!

Görüntülerin sosyal medyada büyük yankı uyandırmasının ardından, muhabir konuya ilişkin açıklama yaptı. Kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile kendini izah eden muhabir,  "Bana selam verdi ben almadım kendisini Türk basını olarak çekmek istemedik ve gitmek zorunda kaldı" dedi. 

Oyuncu Can Yaman

İTALYAN DİZİSİNDE OSMANLI AKINCISINI OYNAYACAK!

Can Yaman, tanıtımı gerçekleşen platformda yayınlanmak üzere El Turko isimli dizide rol alacak. Dizide Osmanlı akıncısı karakterini oynayacak. 

Can Yaman'ın talebiyle ağızları açık bıraktırdı! Osmanlı akıncısı rolüyle ayda 6 Milyon TL kazanacak! Can Yaman'ın talebiyle ağızları açık bıraktırdı! Osmanlı akıncısı rolüyle ayda 6 Milyon TL kazanacak!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Najmiddinova Muhayyo 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Can Yamana degil Türk basininada tepki yağıyor. Türk basını professioneldegilmiş bunu görmüş olduk. Muhabirlar ne ne hakaret, küfür işittilar, saldırıya uğradilar.Ama onları çekiyorlar. Can Yamana gelincami sorun oldu bu. Ne tavir bekliyorsunuzki ondan zamanında yapmadiginizi, demadiginizi bırakmadınız Cana. Yinede Can mutevazi. Selam vermek sunnat, cevab vermek farzdır. Günah işladiniz. Ne bu kıskançlık? Yurtdişindeki muhabirlarda bunu konuşuyor, çünkü Can çok popular bir Türk. Kendilerini rezil ettiler Türk basini.
    Cevapla
  • Muhayyo 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk basını professioneldegilmis biz bunu görmüş olduk. Ne ne hakaret isittilar, saldırıya uğradılar saatlarca karda kişte bir sanatçini bekliyorlar ama o selam bile vermeden gidiyor. Onları çekiyorlar, peşinden koşuyorlar ama. Bu ne kıskançlık? Ne tavır bekliyordungizki adamdan, demadiniz, yapmadiniz kalmadı İtalya'ya gittiğinde. Selam vermek sunnat. Cevab vermak farzdır. Bir seviyesiz Akifmidir nedir, kıskançlıktan bu durumu yarattı kendisi. Yurt dışında bu çok konusuluyor. Çünkü Can Yaman popular biri. Kendini rezil etti basın.
    Cevapla
  • MÜSLÜMAn TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    GeReKsİz
    Cevapla
  • TOSYALI 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kim
    Cevapla
  • Dırdırcı Türler 1 yıl önce Şikayet Et
    Dırdırcı dedikoducu Türler istemiyoruz dikkat çekmek için dırdırı dedikoduyu yaymanız müslüman imajına da Türklüğe de zarar verir ileride
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!