Mehmet Ali Erbil'in 8 yıl 10 ay hapsi isteniyor! Sebebi herkesi şok etti...

Yaptığı programlar ve yer aldığı projelerle tanınan Mehmet Ali Erbil, 3 ayrı suçtan yargılandığı davada 8 yıl 10 aya kadar hapsi isteniyor. Geçirdiği kaza sonucu uzunca süre hastanede kalan Erbil, taburcu olduktan sonra yaptığı işlerle yeniden gündeme gelmişti. Son olarak şarkıcı Ece Ronay Bilir ile yaşadıkları diyalogla gündeme gelen ünlü isim, davalık olmuştu. O davanın akıbeti belli oldu...

Mehmet Ali Erbil'in 8 yıl 10 ay hapsi isteniyor! Sebebi herkesi şok etti...
Mehmet Ali Erbil'in 8 yıl 10 ay hapsi isteniyor! Sebebi herkesi şok etti...
GİRİŞ 21.06.2022 15:56 GÜNCELLEME 21.06.2022 16:52
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Mehmet Ali Erbil yaşadıklarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Geçirdiği kaza sonucu hastanelik olan ve yemek yediği mekanda saldırıya uğrayan Erbil, son olarak şarkıcı ve internet fenomeni Ece Ronay Bilir ile yaşadığı olayla gündeme gelmişti. Ünlü Şovmen, Ronay'ın şarkısına yaptığı klipte yer almıştı. Daha sonrasında Ece Ronay Bilir, Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etmişti. Olay büyüyerek mahkemeye taşınırken, açılan davada ünlü şovmen için talep edilen cezada ortaya çıktı. İşte detaylar...

İbrahim Tatlıses'in oğlu babası hakkında ağır konuştu! 'Akıl sağlığından şüpheleniyorum...'İbrahim Tatlıses'in oğlu babası hakkında ağır konuştu! "Akıl sağlığından şüpheleniyorum..."

Mehmet Ali Erbil'le mahkemelik olan Ece Ronay kimdir ve aslen nerelidir?  Ece Ronay kaç yaşında?Mehmet Ali Erbil'le mahkemelik olan Ece Ronay kimdir ve aslen nerelidir? Ece Ronay kaç yaşında?

Mehmet Ali Erbil'in Başı Belada!

Ünlü şovmen sosyal medya üzerinden tanıştığı ve klibinde oynamayı kabul ettiği şarkıcı ve internet fenomeni Ece Ronay Bilir tarafından mahkemeye verilmişti. Ronay'ın Erbil'den şikayetçi olmasının sebebi ise, ünlü şovmenin kendisine ‘Sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret’ etmesi olarak belirtildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede yer alan bu gerekçeyle Ece Ronay Bilir, Mehmet Ali Erbil'den şikayetçi oldu. 

"Mesajları Ben Değil Asistanım Attı"

Olayla ilgili ifadesine başvurulan Mehmet Ali Erbil'in, Ece Ronay Bilir'e atılan mesajların kendisinin değil, asistanı Nuray K. tarafından atıldığını iddia etti. Nuray K. ise verdiği ifadede Bilir'in Erbil'e hakaret etmesi üzerine telefonu alarak kendisinin mesaj yazmaya başladığını söyledi. Ancak Erbil tarafından atılan mesajların Bilir'in kişilik haklarını zedeleyecek bir biçimde hakaret olduğu belirtildi. Diğer mesajların ise tehdit suçu oluşturduğu saptandı. 

Ünlü Şovmenin 8 Yıl 10 Aya Kadar Hapsi İsteniyor

İddianamede şüpheli Erbil'n 'elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 1 yıl 11 ay 15 günden 8 yıl 10 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Hazırlanan iddianame Anadolu Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Erbil önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 17
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    müstehak sana ,beter ol
    Cevapla
  • bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    beter ol ulan
    Cevapla
  • Vatann 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerseniz diyor
    Cevapla
  • sırrı 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelin tanış olalım,işi kolay kılalım,sevelim sevilelim,dünya kimseye kalmaz. Dünyaya gelen göçer,ecel şerbetin içer,bu bir köprüdür geçer,cahiller bunu bilmez.
    Cevapla
  • aklı evvel 1 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu ellere ayak,nedir bu dillere dudak,aç gözünü ibretle bak,alem bir temaşagah imiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
H.K.G. davasında sürpriz gelişme... O avukat azledildi
Büyükekşi'ye 'Bylockçu' diyen Ahmet Çakar beraat etti!