İbrahim Tatlıses'in oğlu babası hakkında ağır konuştu! "Akıl sağlığından şüpheleniyorum..."

İbrahim Tatlıses ve eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlı arasında yaşanan tatsız diyalog, tarafların birbirlerine hakaret etmesine kadar vardı. Geçtiğimiz günlerde bir canlı yayına bağlanan Tatlıses oğlunu hedef göstererek, "Şirketimin kasasını boşalttı" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Ahmet Tatlı ise sessizliğini bozdu. Tatlı babası için, "Akıl sağlığından şüpheleniyorum..." dedi...

İbrahim Tatlıses'in oğlu babası hakkında ağır konuştu! "Akıl sağlığından şüpheleniyorum..."
İbrahim Tatlıses'in oğlu babası hakkında ağır konuştu! "Akıl sağlığından şüpheleniyorum..."
GİRİŞ 22.06.2022 10:08 GÜNCELLEME 22.06.2022 10:09
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Tatlıses ailesi içerisinde yaşanan gerilim hat safhaya ulaştı. Türk müziğinin imparatoru olarak anılan İbrahim Tatlıses, önce eski eşi Adalet Sara ile, sonra büyük oğlu Ahmet Tatlı ile gerek sosyal medyadan gerek canlı yayınlar üzerinden polemiğe girdi. Geçtiğimiz gün bir canlı yayına katılan Tatlıses, oğlunu hedef göstererek "Ben hastanedeyken kasamı boşalttı" demesi üzerine ikili arasındaki gerginlik iyiden iyiye arttı. Babası tarafından ağır sözlerle itham edilen Ahmet Tatlı'da en sonunda sessizliğini bozdu. Tatlı babası için, "Akıl sağlığından şüpheleniyorum..." diyerek dikkatleri üzerine çekti. İşte İkili arasında yaşanan diyaloğun detayları...

İbrahim Tatlıses tek tek ifşa etti! 'Şirketin kasasını boşalttı...'İbrahim Tatlıses tek tek ifşa etti! "Şirketin kasasını boşalttı..."

İbrahim Tatlıses "Kasamı Boşalttı" Demişti, Oğlundan Cevap Geldi...

İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı hakkında ağır ithamlarda bulunmuştu. Tatlıses oğlu için "Ben hastanedeyken kasamı boşalttı" demişti. Ünlü ismin oğlu Ahmet Tatlı'dan yanıt geldi. Tatlı yaptığı açıklamada, "Her ne kadar aile mevzularımızı konuşmak istemesem ve bugüne kadar bu konularda açıklama yapmaya mesafeli dursam da bugün İbrahim Tatlıses'in benim, annem ve ailem ile ilgili yaptığı açıklamalar korkunç, akıl almaz ve gerçeği yansıtmayan iftiralara döndüğü için açıklama yapmam zaruri bir hale gelmiştir.

Öncelikle kendisi vurulduğu dönemde, beni kasasını boşaltmak ile suçlamıştır. Hepinizin bildiği gibi İbrahim Tatlıses'in başına bu elim olay geldiğinde ben ameliyat ve tedavi sürecinde İstanbul hatta Almanya da dahil devamlı hastanedeydim. Evinin de bulunduğu şirkete bir kez gittim, muhasebecisi eşliğinde bende anahtarı bulunmayan evi ve kasası açıldı, sayım yapıldı, varlıkları muhasebecisi, şirket müdürü ve şirket çalışanları eşliğinde raporlanarak imzalandı. Buna o dönem herkes şahittir." şeklinde konuştu.

Ahmet Tatlı, Tatlıses'in "7 Dükkan Batırdı" İddiasını Yalanladı!

Tatlıses ayrıca yaptığı açıklamalarda oğluna 7 dükkan verdiğini ve oğlu Ahmet Tatlı'nın hepsini batırdığını söylemişti. Tatlı bu konuyla ilgili ise şu şekilde konuştu, "Bir diğer bahsi geçen olay kendisinin bana 7 dükkan verip, hepsini batırdığı söylemi ile ilgilidir. Böyle bir durum söz konusu değildir. Böyle bir durum söz konusu değildir. Mecidiyeköy'de 2000'lerin başında bir dükkan açtım, kendisi franchise sistemini Türkiye çapında iptal etti.

İşlerimizin bozulmasıyla kapattık, yine bu olaydan yıllar sonra bir AVM'de gıda üzerine dükkan açtım, yıllar sonra AVM'nin yüksek kira maliyetleri üzerine devrettim. İş hayatı normları içinde gerçekleşen bu hadiseleri "ben yaptım batırdı" gibi aksettirmesini rahatsızlığına veriyorum nitekim kendisi benim yüzümden bir zarara uğramamıştır ve benim yıllardır süren kendi imkanlarımda sürdürdüğüm iş hayatım halen devam etmektedir."

Ajda Pekkan'dan takdir edilen hareket! Konser sırasında ezan okunduğunu duyunca... Ajda Pekkan'dan takdir edilen hareket! Konser sırasında ezan okunduğunu duyunca...

"Akıl Sağlığıyla İlgili Olan Şüphelerim Arttı"

Ahmet Tatlı kendisine söylenenlerin yanı sıra annesine ithaf edilerek söylenenleri de cevapsız bırakmadı. Tatlı, babasına seslenerek, "Hiç kimse benim annemi kara peçeli diyerek aşağılayamaz. Hiç kimse benim anneme yılan diyemez. Benim annem kendi halinde, eşrafında herkesin saygı duyduğu eski bir devlet memuru ve namuslu bir kadındır.

Domuz yağı sürdüler, sevgilime büyü yaptılar, bizi ayırdılar" gibi ardı arkası kesilmez, korkunç, utanç verici iftiraları asla kabul etmiyorum ve milyonların önünde "büyü yaptılar, domuz yağı sürdüler" gibi açıklamalarıyla kendisinin akıl sağlığıyla ilgili olan şüphelerim artmıştır." ifadelerini kullandı.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 21
  • Tayyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun bir evlat büyük travma geçirmiş babasının arkasinda dik durup babasını korumalı.....ama işin içinde miras konusu varsa çocuk babadan çok çingeneler gibi babasına babam paramı çalıyor diye düşmanda olabiliyor
    Cevapla
  • Dadaş biyoç 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok ah. almıştın İbo şimdi çekme zamanı haysiyetsiz canlı...,
    Cevapla
  • Mehmet cebecioğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim tatlises bence artık sadece ahirete çalışmalı dünya boş anlamali
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    1983 tarihinde Urfa bahçeli evlerde plak ve kast dükanı olan bir öğretmenin evine aile ziyareti yapan adalet hanım oğlu Ahmet'i getirmişti Ahmet boynunu bükmüş babasızlığına sadece susarak cevap veriyordu ozamanlar ben 10 yaşındaydım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim. Kendini topla. Hpsi cocukların muadil ol Senden sonra birbirini yerler. Herşeyi baştan döşünmen gerekirdi Hiç birini yetiştirmedin. Zan ettin dünya hep büyle gidecek. Şimdi sen düşün!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi