Ceza ve Sagopa Kajmer yeniden bir araya geliyor mu? Yaptıkları paylaşım heyecanlandırdı...

Türkiye'de Rap müzik deyince akla ilk gelen isimlerin başında hiç şüphe yok ki Sagopa Kajmer ve Ceza geliyor. Yıllar önce beraber yaptıkları "Neyim var ki?" şarkısıyla bu türdeki müziğe damgasını vuran ikili uzun yıllar konuşulmuştu. Ancak iki ünlü sanatçı arasında yaşanan gerginlik, senelerdir beraber şarkı söylememelerine sebep olmuştu. Yıllar sonra gelen paylaşımsa sanatçıların hayranlarını heyecanlandırdı...

Ceza ve Sagopa Kajmer yeniden bir araya geliyor mu? Yaptıkları paylaşım heyecanlandırdı...
Ceza ve Sagopa Kajmer yeniden bir araya geliyor mu? Yaptıkları paylaşım heyecanlandırdı...
GİRİŞ 28.06.2022 12:00 GÜNCELLEME 28.06.2022 12:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sagopa Kajmer ve Ceza ismini yanyana görenlerin aklına gelen ilk şey, kuşkusuz "Neyim var ki?" şarkısıdır. Türkiye'de Rap müziğinin en önemli iki temsilcisi olan ve yıllarını müziğe veren ikili, seneler önce aralarında yaşanan tatsız olaylardan sonra bir daha ne beraber sahne aldı, ne de beraber bir projede bulundu. Ancak yıllar sonra Ceza'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşımı Sagopa'nın da alıntılaması ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı. İşte müzik severleri heyecanlandıran o paylaşım...

Ceza Paylaştı Sagopa Kajmer Alıntıladı, Hayranları Heyecanlandı...

Yıllar yıllar önce Sagopa Kajmer ve Ceza'nın beraber yayınladıkları Med Cezir albümü üzerinden tam 20 yıl geçti. Daha önce beraber birçok proje yapan ikili aralarında yaşanan tatsız olaylar sebebiyle ayrı düşmüştüler. Beraber "Neyim var ki?" şarkısı seslendiren ikili, senelerdir birlikte şarkı söylemiyor.

Günde 40 bin TL kazandığı iddia edilen Ebru Polat, ödediği hesaba isyan etti! Günde 40 bin TL kazandığı iddia edilen Ebru Polat, ödediği hesaba isyan etti!

Ancak Ceza'nın paylaşımını alıntılayarak kendi hesabında paylaşan Sagopa Kajmer, hayranların heyecanlanmasına sebep oldu. Bu hareketten sonra herkesin kafasında "Ceza ve Sagopa Kajmer yeniden mi bir araya geliyor?" sorusu oluştu.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 1
  • Alican 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav bırakın bu boş işleri. Çocukların kafasının bu işlerle doldurulmasına birde siz çanak tutmayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki