Seksenler dizisi oyuncusu hastanelik oldu! Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayınca...

Seksenler dizisinin oyuncularından biri olan, oyunculuğun yanında şarkıcılıkta yapan Zeynep Doruk hastanelik oldu. Oynadığı Hayat Bilgisi, Sessiz Gemiler ve Seksenler dizisi gibi yapımlarda adından söz ettiren ünlü isim, Bodrum'da sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Uğradığı saldırı sonrası sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaşan Zeynep Doruk'un son hali yürek burktu...

Seksenler dizisi oyuncusu hastanelik oldu! Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayınca...
Seksenler dizisi oyuncusu hastanelik oldu! Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayınca...
GİRİŞ 23.06.2022 12:02 GÜNCELLEME 23.06.2022 12:02
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve izleyici tarafından çok sevilen Seksenler dizisi oyuncularından Zeynep Doruk hastanelik oldu! Şarkıcılık ve oyunculuk yapan ünlü isim, sahne almak için gittiği Bodrum'da sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Doruk sosyal medya hesabından saldırı sonrası yüzünün son halini paylaştı. Zeynep Doruk'un köpek saldırısı sonrası halini görenler adeta şok oldu. İşte ünlü ismin talihsiz olay sonrası son hali ve yaptığı paylaşımlar...

Sokak Köpekleri Saldırısı Sonucu Acilen Hastaneye Kaldırıldı!

Yer aldığı Seksenler dizisi ile ününe ün katan ve daha önce Hayat Bilgisi, Sessiz Gemiler gibi projelerde yer alan Zeynep Doruk sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Oyunculuğa ara verip kariyerine solo olarak devam eden Doruk daha önce Sertab Erener'in vokalistliğini de yapmıştı.

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin'in son hali... Psikoterapi almaya başladı!Ünlü şarkıcı Ece Seçkin'in son hali... Psikoterapi almaya başladı!

Konser için gittiği Bodrum'da kaldığı otelin önünde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan ünlü isim sosyal medya hesabından yüzünün halini paylaşarak, "Otelin önünde köpek saldırısına uğradım. Bu, yüzümün saatler süren operasyon sonrası düzelmiş hali... Gözümü kaybetmediğim için şanslıyım." notunu düştü.

"Suçlu Olan Köpek Değil, İnsanlardır"

Zeynep Doruk uğradığı saldırı sonrasın olayla ilgili Instagram hesabı üzerinden ilginç açıklamalarda bulundu. Doruk, "Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, evet bana bir sokak köpeği saldırdı. Ama o köpeği bu hale getiren insanlardı. Kim bilir ne travmalar yaşadı? Dövüldü, eziyet edildi, bunu yapabilecek bir yaratığa dönüştü.

Teoman'dan rekor ücrete anlaşma! Tam 17 Milyon TL kazanacak...Teoman'dan rekor ücrete anlaşma! Tam 17 Milyon TL kazanacak...

Biz insanlar doğayı katlediyoruz. Hayvanlara kötü davranıyoruz. Onlara yaşayacak yer bırakmadık. Suçlu olan köpek değil, insanlardır. Yani ben köpeğe kızmıyorum, hayvanlara olan sevgim hiç ama hiç azalmadı." şeklinde konuştu.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 15
  • somali 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu kafa yüzünden bu tür vakalar engellenemiyor. Yüzü paramparça oldu halen söylediği şeye bakarmısınız.
    Cevapla
  • Avare Fedai 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi mahallesinden tepki görür diye böyle konuşuyor .
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    İşsiz kalırım, dışlanirim korkusuyla, keşke bı daha saldırsa demedigi kalmiş.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpeklerin yeri sokaklar değil diyememis suçu insana atıyor!
    Cevapla
  • Son Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş adamlar boş laf ederler Dünya insana ait Bir yer değil sen o hayvanların yaşam alanlarını işgal etmişsin onlara yer sağlamzsan Allah ta sana bunun hesabını soracak.
    Cevapla
  • MSELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    sözde hayvan severler köpeklerin hergün bir insanı parçalamasından mutlumusunuz sözde diyorum çünkü insan sevdiğinin sokakta yaşamasına razı olamaz alır sahiplenir
    Cevapla
  • TESPİT 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu köpekler neden bir hayvansevere saldırmazlar, ısırmazlar anlamıyorum. Yoksa bu hayvanseverler hayvanları fotoğraflardan, dijital ortamlardan mı severler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto