Türkiye'nin en çok izlenen dizisinde oynamıştı! HDP'nin listesine girdi...

Birçok başarılı dizide yer alan ve hemen herkesin tanıdığı ünlü oyuncu HDP'nin listesine girdi. Kurtlar Vadisi, Karadayı ve Kiralık Aşk gibi yapımlarda yer alan Kerem Fırtına, herkesi şok edecek bir kararın altına imza attı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı. İşte Kerem Fırtına'nın o paylaşımı...

Türkiye'nin en çok izlenen dizisinde oynamıştı! HDP'nin listesine girdi...
Türkiye'nin en çok izlenen dizisinde oynamıştı! HDP'nin listesine girdi...
GİRİŞ 05.07.2022 12:34 GÜNCELLEME 05.07.2022 12:34
Bu Habere 253 Yorum Yapılmış

Karadayı, Kurtlar Vadisi ve Kiralık aşk gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle hafızlara kazınan Kerem Fırtına, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu, HDP'li Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile çekildiği fotoğrafı paylaşarak ilginç açıklamalarda bulundu. Öte yandan Fırtına'nın HDP'nin danışma kurulunda yer alacağı ortaya çıktı. İşte ünlü ismin yaptığı paylaşım ve HDP'de alacağı görevin detayları...

Kerem Fırtına HDP'nin Listesinde Yer Aldı!

Birçok ünlü yapımda yer alan Kerem Fırtına, HDP'li Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile çekildiği fotoğrafı paylaşınca çok konuşuldu. Fırtına'nın HDP'de görev alacağı ortaya çıktı. Kerem Fırtına HDP'nin danışma kurulunda yer alacak.

Ünlü oyuncunun olduğu listede,  Erdoğan Aydın, Ayşe Erzen, Akın Birdal, Ahmet Türk, Ali Bayramoğlu, Sırrı Süreyya Önder, Sırrı Sakık gibi HDP'li isimlerde bulunuyor. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına "Ne diyebilirim ki. Buluşmaların en kıymetlisi" notunu düştü. İşte Kerem Fırtına'nın yaptığı o paylaşım...

Kerem Fırtına Kimdir? İşte Oynadığı Diziler...

Kerem Fırtına, 23 Eylül 1981 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde eğitim gören Fırtına, Şahika Tekand Studio Oyuncularında 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. 

Bir süre radyo tiyatrosu yapan oyuncu, bir  arkadaşının yaptığı oyunculuk başvurusuna tesadüfen eşlik etmesiyle birlikte efsaneleşen dizi Kurtlar Vadisi'nde kendine rol buldu. Fırtına, Vadi dizisinde canlandırdığı Eren Eylül rolü ile adını duyurdu ve büyük bir çıkış yaptı.

Oyuncu sırasıyla, Martılar ve İstanbulÜvey Baba, Kurtlar VadisiOdaEsrarlı GözlerBu Kalp Seni Unutur mu?KonakAşk ağlatırKaradayıKiralık Aşk, Son ÇıkışHakikat Şeyh Bedreddin gibi yapımlarda yer aldı.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 253
  • Uncu 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatan severler üflesin ünümünü kalmaz
    Cevapla
  • TC vatanım 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam bence kandilde yaşıyor olabilir hdp kesinlikle Kürt kardeşlerimizi temsil etmiyor yani Türkiye'de yaşasaydı anlardı bu milletin terörist dediği örgüte terörist diyemeyen partiye olmuş bu adamın hiç bir filimini izlemem
    Cevapla
  • Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne üdüğü belirsiz kişiler birtakım dizilerde bir iki figüranlık yapınca kendisini sanatçı zannediyor ve istediği gibi terör gruplarıyla sanat adı altında ilişki kuruyor.
    Cevapla
  • Beyhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nedir arkadaş oyuncular eli kanlı terör sevicileri neden destekler aklım almıyor.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    terör sevicilik cok gariptir ki moda oldu.unutmayalım ki o muhabbet iyi bir muhabbet değildir.dönüp dolaşır ve yakar yıkar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'