Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran sözler... Dev yatırım!

İş dünyasında attığı adımlarla ve yaptığı başarılı yatırımlarla çok konuşulan Acun Ilıcalı, bambaşka bir yatırım için hazırlık yapıyor. Yapımcılığını üstlendiği Survivor programıyla her sene gündemde kalan Ilıcalı, İngiltere'den aldığı futbol kulübü Hull City ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü ismin yeni projesi ise iddialı bir spor kanalı. İşte Ilıcalı'nın yeni yatırımıyla ilgili o sözleri...

Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran sözler... Dev yatırım!
Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran sözler... Dev yatırım!
GİRİŞ 06.07.2022 12:47 GÜNCELLEME 06.07.2022 12:47
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı yapacağı yeni yatırımla çok konuşulacağa benziyor. Ünlü medya patronu geçmişte TV8'i satın alarak takipçilerini heyecanlandırmıştı. Aradan geçen yıllarda yaptığı programlarla başarıyı yakalayan Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin köklü kulüplerinden Hull City'i de satın alarak herkesi şaşırtmıştı. Spor malzemeleri üreten çok ünlü bir markanın Türkiye haklarını da sahip olan ünlü isim, bu kez yepyeni bir projeyle takipçilerini şaşırtacak gibi. Ilıcalı kendisine ait olan TV8,5 kanalını spor kanalı yapmaya hazırlanıyor...

Acun Ilıcalı'dan Dev Spor Kanalı Yatırımı!

Televizyonun ünlü simalarından biri olan Acun Ilıcalı yaptığı yatırımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Medya sektörü başta olmak üzere birçok farklı sektörde yatırımlar yapan Ilıcalı, aldığı futbol kulübü Hull City ve ortak olduğu spor giyim markası Kappa'yla yatırımlarını çeşitlendirmişti. Acun Ilıcalı'nın son girişimi ise yeni bir spor kanalı projesi üstüne olacak.

TV8'i satın alarak ses getiren ünlü isim, TV8,5 kanalını da kurarak sahibi olduğu medya grubunu büyütmüştü. Ilıcalı bu kez ise TV8,5'u bir spor kanalına çevirerek, ünlü isimleri bünyesine katmaya hazırlanıyor. Başarılı medya patronunun listesindeki isimler ise çok konuşulacak cinsten. 

Acun Ilıcalı Duyurdu, "Çok İddialı Bir Spor Kanalı Kuracağız"

Ilıcalı, yaptığı açıklamalarda yeni bir spor kanalı kuracağını açıkladı. Ünlü isim, "Çok iddialı bir spor kanalı kuracağız. Spor kanalı kurmayacağız aslında. İçinde sporun ağırlıkta olduğu bir kanal kuruyoruz." şeklinde konuştu. 

Acun Ilıcalı ayrıca kurulacak kanaldan detaylar vererek, "TV8,5’un isminde de değişiklik yapacağız büyük ihtimalle. Gündüzleri yine eğlence programları olacak ama akşamları lig oynandığı sürece spor programlarına ayıracağız." açıklamasında bulundu.

Avrupa Maçları TV8,5'a Geçiyor!

Acun Ilıcalı kanalın yayın politikasının ne olacağını ve nasıl içerikler yayınlayacağına da değindi. Avrupa maçlarının bu kanaldan verilebileceğini söyleyen ünlü isim, "Biliyorsun Avrupa maçları bizde. Salı, Çarşamba ve Perşembe bazı maçları da açık kanaldan vereceğiz. Onun dışında da en önemlisi Süper Lig maçlarının akşamında çok iyi bir kadroyla ekranda olacağız." dedi.

Ünlü isim maç özetlerinin de bu kanalda olacağını söyleyerek, çok önemli isimlerle programlar yapılacağını belirtti. Ilıcalı, "İsim vermeyeyim şimdi ama 4-5 kişiyle iki ayrı program yapmayı planlıyoruz. Bir maçların sonrasında bir de akşamları iki programla ekranlarda olacağız. Maç özetlerini de alacağım." şeklinde konuştu.

Futbol Camiasından Ünlü İsimler Bu Kanalda Olacak!

Acun Ilıcalı spor kanalı projesinin içerisinde çok önemli isimleri programlarda yer alacağını söyleyerek, "Futbolda şunu özlüyorum açıkçası. Sevdiğim yorumcuları bir arada bulamıyorum. Baktım bir yorumcu orada, bir yorumcu burada.

Kanala bakıyorsun saati farklı filan. Hepsini bir araya toplamak istedim. Ben bir şeyi beğeniyorsam, Türkiye de beğendi. Çok beğendiğim isimlerin bir arada olduğu proje yapacağım. Bütün Türkiye de inşallah beğenir diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İşte Acun Ilıcalı'nın Yeni Kanalına Düşündüğü Ünlü İsimler...



Murat Kosova

NTV Spor'da yaptığı programlarla hafızalara kazınan ünlü spiker ve sunucu Murat Kosova, Acun Ilıcalı'nın yeni spor kanalında kadroda düşündüğü isimler arasında yer alıyor. Ünlü sunucu uzun yıllar çalıştığı NTV ekranlarında ayrılmıştı. 



Ercan Taner

Yılların tecrübeli spikerlerinden olan Ercan Taner, yıllardır çalıştığı NTV ailesinden ayrılıp BeIN Sports ekibine dahil olmuştu. Bir dönem yayıncı kuruluşta görev alan Taner, şu an boşta. Acun Ilıcalı'nın tecrübeli ismi kadrosunda görmek istediği gelen bilgiler arasında.



Sergen Yalçın

Kariyerine futbolculukla başlayan Sergen Yalçın bir dönem yorumculukta yapmıştı. Teknik direktör olarak sahalara geri dönen Yalçın, Beşiktaş'la şampiyonluk yaşamıştı. Geçen sene görevinden istifa eden tecrübeli isim başka takımda görev almazken, Acun Ilıcalı'yla olan yakınlığından dolayı yeni kanalda yorumcu olarak yer alabilir.



Rıdvan Dilmen

NTV'de yorumculuk yapan daha sonrasında TRT'ye geçen eski futbolcu ve ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Acun Ilıcalı'nın radarında olan isimlerden bir diğeri. İkilinin arasında uzun yıllara dayanan bir dostluğun olduğu bilinirken, Dilmen'in Ilıcalı'nın yeni projesinde yer alma ihtimali yüksek görülüyor.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 26
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin kanalında Survuir gibi olur. Taraflı. Kızı şampiyon yapmak için Batuhani, Nagihani, Şemayı, Sevdayı , Ademi harcadın. Günler öncesinde Nişanın arkadaşlarını ekrana çıkararak destek istedin. Nisa hakkında olumsuz yorumlar yapan yorumcuların canlı yayında azarladın. Onlarda methiyeler dizmeye başladılar. Bundan sonra bunu bilerek kimse programına katılmak istemez parayı sevenler katılır.
    Cevapla
  • Fatih42 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam sırf Fener'e para aktarabilmek için İngiliz kulübünü satın aldı.Ozan tufan,Allahyar'a verilen paralara bir bakın hele.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Limit asima uğramamak için GS Eyüp spora oyuncuyu aldirip ordan kiralamasini biliyor ama nedense fetö ile ilişkisi ıspatlanmis GS li yeni fedarasyon başkanının ilgisi çekmemiş ne garip değilmi
    Cevapla
  • s.e. 1 yıl önce Şikayet Et
    8 milyar euro verdi. sırf f.bahçeye bu parayı vermek için niye hull alsın ki. adam yatırımcı sponsor olurdu yine o parayı verirdi. yeter ki parayı vermek istesin bin türlü yolu var. hull prmeier lige çıkarabilir. çıkarmasa bile bence Türk Futbolu için bile bir şans birkaç oyuncu daha alabilir.
    Cevapla
  • İcralık vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Birazda hayra vesile olsun örneğin benim gibi icralık olupta borcumu ödemekte zorlanan asgari ücretli çalışanlara yardımcı ola bilir.
    Cevapla
  • Tuzla 1 yıl önce Şikayet Et
    Harem otogari kalkacak oraya guzel bir komplex yapilabilir Hilal seklinde acik agizi istanbula donuk spor konser kongre yuzme her seye hitap eder yuz bin kisilik bunu acur yapar isletir yarisi onun yarisi devletin olursa reklam Ve para kazanci olur
    Cevapla
  • selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    boş iş millete yine bir faydası yok ve olmayacak. daha yaratıcı fikirlerle bir kanal açsa eyvallah diyeceğim ama spor tartışmalarına millet doydu. millete bir şey öğretecek kanallar lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor