Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaşımı çok konuşuldu! Anlamı herkesi şaşırttı...

Türkiye Cumhuriyeti 66. hükümetinde Sağlık Bakanı olarak görev alan Fahrettin Koca, sosyal medyayı etkin kullanmasıyla adından söz ettiriyor. Özellikle pandemi döneminde Twitter üzerinden sık sık vatandaşlara uyarır dilde paylaşımlar yapan Bakan Koca'nın son paylaşımı çok konuşuldu. Sağlık Bakanı Koca, 'mahsuplaşma' kelimesini kullanmıştı. İşte o kelimenin anlamı ve Bakan Koca'nın paylaşımı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaşımı çok konuşuldu! Anlamı herkesi şaşırttı...
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaşımı çok konuşuldu! Anlamı herkesi şaşırttı...
GİRİŞ 15.08.2022 12:09 GÜNCELLEME 15.08.2022 12:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı paylaşımla çok konuşuldu. Kabinede sosyal medyayı etkin kullanan bakanlardan biri olan Bakan Koca, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Özellikle pandemi sürecinde büyük bir azimle çalışan sağlık çalışanlarına önderlik eden ve yaptığı paylaşımlarla vatandaşları sürekli uyaran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son Twitter paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. 'Beyaz Reform' açılımıyla tweetler atan Bakan Koca'nın 'mahsuplaşma' kelimesini kullanmış ve anlamı merak edilmişti. İşte Bakan Fahrettin Koca'nın o paylaşımı ve o kelimenin anlamı...

İşte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın O Paylaşımı!

Sosyal medyayı etkin kullanan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son paylaşımı çok konuşuldu. Bakan Koca Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Mahsuplaşmanın kanunda lafzı olsa da gerçek hayatta hesabı kesildi. Beyaz Reform" ifadelerini kullanmıştı. Ancak birçok kişi 'Mahsuplaşma' kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyor.

Bakan Koca'nın Kullandığı 'Mahsuplaşma' Kelimesinin Anlamı...

Sağlık Bakanı Koca'nın son paylaşımında kullandığı 'Mahsuplaşma' kelimesinin anlamı merak edilmişti. Mahsuplaşma, Sağlık Bakanlığı'nda görev yapan personelin aylık gelirinin, Sağlık Bakanlığı harici diğer kurumlarda çalışan emsal memurlardan düşük olması halinde devreye giren uygulamanın adıdır. Bu uygulamayla, personele “aylık mahsuplaşma” adı altında ödeme yapılarak oluşan farkın giderilmesi ve daha adil bir maaş dağıtımı planlanır.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 3
  • Mahsunlaşan 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz de carpe diyem diyoruz seçime kadar
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    İçişleri ve sağlık bakanlarını tebrik ediyorum. Personelini gerçekten özlük hakları konusunda koruyor ve diğer memurlara göre fazlasıyla maliyeden koparıyor. Darısı diğer bakanlara.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktor reformu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi