Milyoner yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun abisini görenler şaşkınlığını gizleyemedi!

ATV ekranlarından izleyici ile buluşan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışma programının başarılı sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun abisini görenler inanamadı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflara birçok yorum gelirken ünlü isimle abisinin benzerliği herkesi şaşkına çevirdi.

Milyoner yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun abisini görenler şaşkınlığını gizleyemedi!
Milyoner yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun abisini görenler şaşkınlığını gizleyemedi!
GİRİŞ 24.08.2022 09:54 GÜNCELLEME 24.08.2022 09:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Deli Yürek, Ezel, Acı Hayat gibi dizi sektörüne damga vurmuş yapımlarda başrol oynayan Kenan İmirzalıoğlu, şimdilerde Türkiye'nin en çok izlenen Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programında sunuculuk yapıyor. 1997 yılında uluslararası modellik yarışmasında ülkemizi temsil ederek birinci olan ünlü isim, yakışıklılığının yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk performansıyla izleyicilerden tam not alıyor. Ankaralı çiftçi bir ailenin çocuğu olan İmirzalıoğlu'nun abisiyle benzerliği ise hayranlarını şaşırttı. Sosyal medyada gündem olan fotoğrafa yorum yağdı...

Kenan İmirzalıoğlu'nun Abisini Görenler İnanamadı

Ankaralı çiftçi bir ailenin en küçük çocuğu olan Kenan İmirzalıoğlu'nun Derviş adında bir ağabeyi ve Zübeyde adında birde ablası bulunuyor. Başarılı oyuncu ve sunucunun abisiyle olan benzerliği ise hayranlarını oldukça şaşkına çevirdi. İşte Kenan İmirzalıoğlu'yla abisi arasındaki o benzerlik...

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

18 Haziran 1974 tarihinde Ankara'nın Bala beldesine bağlı Üçen Köyü'nde çiftçi bir babanın oğlu olarak doğan Kenan İmirzalıoğlu; ilkokul, ortaokul ve liseyi Ankara'da teyzesinin yanında okudu.

Lisede derslerini aksattığı için üniversite sınavlarını kazanamayınca babası ceza olarak onu köye çağırarak yanında çiftçilik yaptırdı. Burnu sürtülen Kenan, sonraki sene dershaneye giderek Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nü kazandı.

Üniversitede okurken arkadaşlarının teşvikiyle ve okul masraflarını çıkartmak amacıyla bir mankenlik ajansına kaydoldu ve bundan 1.5 sene sonra Best Model of Turkey yarışmasına katılarak Türkiye'nin en iyi erkek modeli seçildi. Bununla da yetinmedi, Best Model of The World birincisi oldu.

Deli Yürek adlı dizide canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle yıldızı parlayan İmirzalıoğlu, sonrasında Acı Hayat Ezel, Karadayı gibi yapımlarda yer aldı. 14 Mayıs 2016 yılında Sinem Kobal ile evlendi.  Şu anda ise ATV ekranlarından yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında sunuculuk yapmaktadır.

Fuat İğci . Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Fuat İğci .
YORUMLAR 8
  • Adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    hiçte benzemiyor...abartmayın...hem bize ne...
    Cevapla
  • SarıÇizmeli Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Abisi daha yakışıklı ve karizmatik.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Kenan abiye başarılar diliyorum Rabbim ailesini ona onuda ailesine bağışlasın ne kadar ünlü olursa olsun ekmeği için çalışmaya devam ediyor yolun açık olsun abi
    Cevapla
  • selçok 1 yıl önce Şikayet Et
    kenan kardeşimizi bende çok severim allah yolunu bahtını açık etsin
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşler çokta birbirine benzemiyor. Lakin izlediğimiz kadarıyla efendi ve olgun bir insan Kenan bey.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit