Masterchef yarışmacısından üzen haber! " Annem beni doğurdu şu anda bana can..."

Türkiye'nin en popüler ve eğlenceli yarışma programlarından birisi olan Masterchef'te dün akşam tam aksine hüzünlü anlar yaşandı. Eski yarışmacıların konuk olduğu programda performansıyla geçtiğimiz seneye damga vuran isimlerden birisi olan Hamza Mercimek'in yokluğu dikkat çekmişti. Yarışmacının iki böbreğinin de iflas ettiği ortaya çıktı...

Masterchef yarışmacısından üzen haber!  " Annem beni doğurdu şu anda bana can..."
Masterchef yarışmacısından üzen haber! " Annem beni doğurdu şu anda bana can..."
GİRİŞ 23.08.2022 17:35 GÜNCELLEME 23.08.2022 17:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Masterchef yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde hüzünlü anlar yaşandı. Geçtiğimiz yıl programda yarışan yarışmacılar, önlüklerini yeni sezon yarışmacılarına devretmek için geldi. 2021 yılındaki performansıyla adından sıkça bahsettiren Hamza Mercimek'in yarışmacılar arasında olmaması dikkat çekti. Hamza'nın yakın arkadaşı Burcu, arkadaşının böbrek yetmezliğiyle mücadele ettiğini söyledi. Bunun üzerine Masterchef jüri üyeleri ise Hamza'yla görüşmek istedi. Masterchef stüdyolarını hüzün kapladı..

İki Böbreği Birden İflas Etmiş!

Gerçeğin ortaya çıkmasıyla Masterchef jüri üyeleri, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, Hamza ile görüşmek istedi. Yarışma programına evinden görüntülü olarak bağlanan Hamza, böbreğinde bulunan ağrı yüzünden hastaneye gitmek zorunda kaldığını ve iki böbreğinin de iflas ettiğini öğrendiğini söyledi. 

Hamza'nın konuşması sırasında duygulanan şefler ve yeni sezon yarışmacıları gözyaşlarına hakim olamadı. Programın ardından Hamza Mercimek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " "Herkese mesajlarından dolayı çok teşekkür ederim. Ben iyiyim ve daha iyi olacağım" dedi.

Annesi Hamza'ya  Böbreğini Verecek

Haftanın üç günü diyaliz tedavisi olduğunu belirten Hamza " Çok zor bir şey ama tedavisi olan bir şey. Annem beni doğurdu şu anda annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel olacak." dedi. Evden hastaneye hastaneden eve gittiğini vurgulayan eski yarışmacı sözlerine "Sizleri görmek çok iyi oldu benim için." şeklinde devam etti.

Masterchef Hamza Kimdir?

2021 yılında Masterchef ana kadrosunda yer alan Hamza Mercimek yarışmaya İstanbul'dan katılmıştı.

İlk ve ortaöğrenimini tamamladıktan sonra liseye başlayan Hamza Mercimek, mutfağa olan sevgisinden ötürü, liseyi yarıda bıraktı.

Aslen Bolu doğumlu olan yarışmacı Karaköy'de çalışıyordu. 

Fuat İğci . Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Fuat İğci .
YORUMLAR 4
  • ordulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifasını versin inşaallah.
    Cevapla
  • Ali Uncu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın izniyle daha iyi olacağım diye yazsaydın kardeşim...Rabbim hayırlı şifalar versin
    Cevapla
  • 542654 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yâr ve yardımcısı olsun inşaallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler