Ünlü isim Acun Ilıcalı'dan sürpriz anlaşma! Milyonluk teklifi geri çevirmedi

Televizyon ve medya dünyasının yakından tanıdığı, özellikle son dönemlerde satın aldığı futbol kulübüyle adından sıkça bahsettiren Acun Ilıcalı bu kez hayranlarının karşısına sürpriz bir anlaşmayla çıktı. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarında imzası olan ünlü isim bu kez özel bir bankanın reklam yüzü oldu...

Ünlü isim Acun Ilıcalı'dan sürpriz anlaşma! Milyonluk teklifi geri çevirmedi
Ünlü isim Acun Ilıcalı'dan sürpriz anlaşma! Milyonluk teklifi geri çevirmedi
GİRİŞ 20.08.2022 10:54 GÜNCELLEME 20.08.2022 15:34
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Survivor, Masterchef, O Ses Türkiye gibi formatlarıyla televizyon tarihine damga vuran Acun Ilıcalı, popüler kimliği sebebiyle en çok reklam teklifi alan isimlerin başında geliyor. Son olarak bir telefon markasının reklam yüzü olan Acun Ilıcalı, bu kez de özel bir bankanın reklam yüzü olarak ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Yapılan anketlere göre ülkenin en güvenilir isimlerinden birisi olan Acun Ilıcalı, son olarak İngiltere'den satın aldığı futbol kulübüyle gündem olmuştu..

ATV ekranlarından yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten hayranlarını üzecek haber! ATV ekranlarından yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten hayranlarını üzecek haber!

Acun Ilıcalı'dan Sürpriz Anlaşma

Türkiye'nin en güvendiği ünlülerin başında gelen Acun Ilıcalı, yakın zamanda özel bir bankanın reklam yüzü olmak için el sıkıştı. Reklam filmi için kamera karşısına geçen Acun Ilıcalı'nın reklam filminin yönetmenliğini Ali Taner Baltacı yaptı. Acun Ilıcalı'nın bu anlaşmadan milyonluk kazanç elde ettiği konuşuluyor.

Satın Aldığı Hull City Yoluna Dolu Dizgin Devam Ediyor

Özellikle yurt dışından getirdiği yarışma formatlarını ülkemize uyarlayan Acun Ilıcalı, İngiltere 2. liginde mücadele eden Hull City'i satın almıştı. Bu yatırımın dışında birçok ülkede programları yayınlanan Ilıcalı'nın ünü Türkiye sınırlarını aştı. Geçtiğimiz hafta sahibi olduğu takımın müsabakasını stadyumda takip eden ünlü isim taraftarların yoğun sevgisiyle karşı karşıya kalmıştı.

Türkiye'nin En Güvendiği İsimlerden Birisi 

Araştırma şirketlerinin yaptığı anketlere göre Acun Ilıcalı, Türkiye'nin en güvendiği isimlerin başında geliyor. Özellikle hayat hikayesi ile de dikkat çeken Acun Ilıcalı, muhabirlikten TV kanalı sahipliğine kadar yükselmişti.  Acun Ilıcalı, Haluk Levent, Müge Anlı ve  Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlerle birlikte Türkiye'nin en çok güvendiği ünlüler arasında yer alıyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Acun Ilıcalı 29 Mayıs 1969 tarihinde Edirne'de dünyaya gelmiştir. Erzurumlu bir ailenin çocuğu olan Acun Ilıcalı, abisinin okula gitmesini kıskandığı için 5 yaşında okula başlamıştı. İlkokul ve ortaokul eğitimini Edirne'de tamamlayan Ilıcalı, eğitim almak için 10 yaşında anneannesinin yanına İstanbul'a gitmiştir.

İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazanan ancak okulu bitiremeyen Acun Ilıcalı, Bodrum'a giderken geçirdiği trafik kazası sebebiyle anne ve babasını kaybetmiştir. Acun Ilıcalı'nın televizyon dünyasına girişi çocukluk arkadaşı Göktuğ Sevinç vasıtası ile olmuştur. Bir dönem Beşiktaş muhabirliği de yapan Ilıcalı'nın asıl yükselişi 'Acun Firarda' programı ile olmuştur.

2004 yılında ''Acun Medya'' isimli şirketi kuran Ilıca, Fear Factor, Var mısın Yok musun, Survivor Türkiye, Söyle Söyleyebilirsen, Yok Böyle Dans ve O Ses Türkiye gibi programların sunuculuğunu yapmıştır.

Show TV'den ayrılarak Star TV'ye geçen Ilıcalı bu dönemde sekiz.com ve acunn.com isimli internet sitelerini kurmuştur. Sonrasında Doğuş Yayın grubu ortaklığı ile TV8 kanalının sahibi olmuştur. Son olarak İngiltere ikinci liginde mücadele eden Hull City'i satın almıştır.

Fuat İğci . Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Fuat İğci .
YORUMLAR 13
  • Karakter özürlü 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu ülkede en güvenilir isimler arasında bu fetö uyarlaması da varsa... TÜRKİYE BİTMİŞTİR... Hem kim seçti bu en güvenilir listesini? Türkiyede ahlakın ırzına geçenlerden biri bu adam ve güvenilir öyle mi? Hadi oradan...
    Cevapla
  • selim 1 yıl önce Şikayet Et
    anketi tv 8 binasında mı yaptılar
    Cevapla
  • İşte öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Şahane... Ki orada bile bu sonuç çıkmaz...
    Cevapla
  • MEhMET KAYSERIli 1 yıl önce Şikayet Et
    tamamda bu Adam nasil öyle servet yapti ??? nasil olabilir ...resmen saka yaa ..normal bir spikerken bu paraya nasil erisdi ...devlet arastirmasi lazim
    Cevapla
  • Hayati Pınar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim güvenir?
    Cevapla
  • Fatih Kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapmıyorum. Sadece rahmetli Oktay Sinanoğlu'nu vakit ayırıp dinlemenizi öneriyorum. Bu profilleri çok derinden tanımış gerçek bilgiye dayalı yorum onun konuşmalarında
    Cevapla
  • MEhMET KAYSERIli 1 yıl önce Şikayet Et
    bu Adam Türkiyedeki genclerin ahlak cöküntüsün bas mimari bence ...bu Adam sinir disi edilse ..defolup gitse ...acun medyaya kayum atansa bu millet icin ne kadar hayirli olur !!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!