ATV ekranlarından yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten hayranlarını üzecek iddia!

Gündüz kuşağının tartışmasız en sevilen programlarından birisi olan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının ekranlara geleceği tarih yeni sezon öncesinde çok merak ediliyordu. ATV ekranlarından izleyici ile buluşan Müge Anlı, yakın zamanda Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştirmişti. Ele aldığı konular ile gündemi belirleyen programın yayın tarihinin ertelendiği iddia edilmişti. Programla ilgili gerçek ortaya çıktı...

ATV ekranlarından yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten hayranlarını üzecek iddia!
ATV ekranlarından yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten hayranlarını üzecek iddia!
GİRİŞ 22.08.2022 09:34 GÜNCELLEME 22.08.2022 09:34
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Daha önce yapılan açıklamada ATV ekranlarından hafta içi her gün izleyici ile buluşan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının yeni sezonun 29 Ağustos Pazartesi gününden itibaren yayınlanacağı bilgisi paylaşılmıştı. Faili meçhul olaylar, kayıplar ve birçok sosyal sorumluluk projesinin ele alındığı programla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Yeni sezon öncesinde henüz açıklığa kavuşmamış olayların akıbeti merak edilirken 'Müge Anlı ile Tatlı Ser' programının yayın tarihinin ertelendiği iddia edilmişti. Programın yeni sezona başlayacağı tarih belli oldu..

Müge Anlı ile Tatlı ve Sert'in Yeni Sezona Başlayacağı Tarih Belli Oldu!

Programın ertelendiği ile ilgili çıkan iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.  Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00'da ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Program hafta içi her gün yayınlanacak. 

"Son Paylaşımında "Hasret Sona Eriyor" Denilmişti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon öncesinde yayına başlayacağı tarih izleyiciler tarafından merak ediliyordu. ATV ekranlarından yayınlanan programın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Hasret sona eriyor... Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Ağustos Pazartesi atv'de!" ifadeleri kullanılmıştı. 

Ne Olmuştu?

Normal şartlarda 29 Ağustos Pazartesi günü izleyicilerle buluşması beklenen Müge Anlı ile Tatlı ve Sert programının yaşanan teknik aksaklıklar sebebiyle ertelendiği iddia edildi. Yaşanan problemler sebebiyle programın 5 Eylül'de yeni sezona başlayacağı konuşulurken henüz ATV'den veya Müge Anlı'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan ünlü sunucu ve gazeteci, yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde hukuk üzerine yaptı.

Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, Şenay Düdek ile yaptığı 'Dobra Dobra' adlı magazin programında tanınmaya başladı. Bu programda edindiği sunuculuk deneyiminin ardından magazini bırakan ve sunuculuğa geçiş yapan ünlü isim  Müge Anlı ile Tatlı Sert adı programını sunmaya başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün saat 10:00'da yayınlanmaktadır.

Fuat İğci . Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Fuat İğci .
YORUMLAR 28
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletin asayisi Askeri Polisi varken bu rezillik nedir ? Bu tip programlarin yayindan kaldirilmasini Devletimden talep ediyorum. Tamamen Aile yasamina ters ve itici program oldugu icin desteklemiyorum ve kararin Türk Makamlarinin görmesini ve derhal bu tip yayinlarin kaldirilmasini talep ediyorum. Aile ve Yasam sistemi
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları ekrana çıkarıp, kavga ettiren, hakaret ettiren, ötekileştiren bir program. Ortada suç teşkil eden bir durum varsa bu devletin kolluk kuvvetleri var , mahkemesi var. Kişi başvurusunu resmi makamlar gereğini yapar. İnsanların kavga etmesinden reyting alan bir proğram.!!!
    Cevapla
  • Gariban Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    topluma her turlu olumsuz eylem yolunu gösteriyorlar. RTÜK bu proğramlara izin vermemeli. çocuklarda izliyor. AKP duyurulur
    Cevapla
  • Esmerim 1 yıl önce Şikayet Et
    Müge anli hariç hepsi kaldirilsin..
    Cevapla
  • zıhnı 1 yıl önce Şikayet Et
    bu programlar acılen kaldırılmalı ahlaksızlıgın bını 1 kurus
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen doğru programı izlediğinden emin misin?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı