Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'ten bomba itiraf: Bu ödülü almak için yıllardır ağlıyorum!

Katıldığı törende ödül alan Burcu Biricik samimi açıklamalara imza attı. Ettiği itiraflarla şaşkınlık etkisi meydana getiren Burcu Biricik salonda davetlilere eğlenceli anlar da yaşattı. Şimdilerde Camdaki Kız dizisinde başrol oynayan Biricik, aldığı ödül için yıllardır ağladığını ifade etti ve hiç gülmediğine vurgu yaptı.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'ten bomba itiraf: Bu ödülü almak için yıllardır ağlıyorum!
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'ten bomba itiraf: Bu ödülü almak için yıllardır ağlıyorum!
GİRİŞ 06.10.2022 09:35 GÜNCELLEME 06.10.2022 09:35

Camdaki Kız dizisindeki Nalan karakteri ile tanınan Burcu Biricik, katıldığı bir ödül töreninde yaptığı konuşmalarla gündem oldu. Şimdilerde Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran Biricik kariyeri ile ilgili şaşırtıcı itiraflarda bulundu. 

Magazin Gazetecileri Derneği 26. Altın Objektif Ödül Töreni'ne katılan Burcu Biricik dram dizi oyuncusu, en iyi kadın oyuncu ödülü aldı. Ödülü alan ünlü oyuncu hem teşekkür konuşması yaptı hem de samimi açıklamalarıyla adından söz ettirdi. 

Burcu Biricik'in katıldığı Magazin Gazetecileri Derneği 26. Altın Objektif Ödül Töreni'

Burcu Biricik kimdir? Burcu Biricik nasıl ünlü oldu? Burcu Biricik eski hali...Burcu Biricik kimdir? Burcu Biricik nasıl ünlü oldu? Burcu Biricik eski hali...

"BU ÖDÜLÜ ALMAK İÇİN YILLARDIR AĞLIYORUM"

Ödülünü aldıktan sonra konuşma yapan Burcu Biricik bu "Bu ödülü almak için yıllardır ağlıyorum. Şaka değil, gerçekten ağlıyorum." ifadelerini kullandı.

"YÜZÜM GÜLMEDİ"

Teşekkür konuşmasının devamında ise hayatından bir anekdot paylaşan Burcu Biricik, salonda kahkaha dolu anların yaşanmasına neden oldu. Biricik'in ifadeleri ise şöyle:

Sektörde biri dedi ki 'Sen ne güzel ağlıyorsun'. Sonra bir daha yüzüm gülmedi. 

Burcu Biricik

MAGAZİN MUHABİRLERİNE DE TEŞEKKÜR ETTİ

Biricik, konuşmasında gazetecilere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Magazin muhabirleri ile güzel ve kibar bir ilişkisi olduğunu dile getiren Biricik, gelecekte de bu ilişkinin devam etmesi yönünde diklerini iletti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'