Türk sinemasına damga vuran Ahu Tuğba'dan şok haber: Hem evinden hem arabasından oldu…

Türk sineması oyuncularından Ahu Tuğba yaşadığı korkutucu olayın ardından hem evini hem de arabasını kaybetti. Evsiz kaldıktan sonra kayınvalidesinin evine sığındığı öğrenilen Ahu Tuğba, konuya ilişkin açıklamaları ile gündeme geldi. İşte tüm detaylar...

Türk sinemasına damga vuran Ahu Tuğba'dan şok haber: Hem evinden hem arabasından oldu…
Türk sinemasına damga vuran Ahu Tuğba'dan şok haber: Hem evinden hem arabasından oldu…
GİRİŞ 08.10.2022 17:34 GÜNCELLEME 08.10.2022 17:34
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

1973 ve 2006 arasında Türk Sinemasında aktif olarak oyunculuk performansı sergileyen Ahu Tuğba, sevenlerini üzen bir haberle gündeme geldi. Ünlü oyuncunun evinin ve aracının sular altında kaldığı öğrenildi. 

1973'te Öksüzler filmi ile oyunculuğa merhaba diyen Ahu Tuğba, bir döneme damga vuran isimler arasında. Son 16 yıldan beri kameralara beyaz perdeye veda eden oyuncu şimdilerde Amerika'da ikamet ediyor. 

Ahu Tuğba

KASIRGA EVİNİ VE ARABASINI VURDU

106 kişinin ölümü ile sonuçlanan ve birçok binanın yıkılmasına neden olan Ian Kasırgası, Ahu Tuğba'nın hayatını adeta alt üst etti.  Alınan bilgiye göre, ünlü oyuncunun evi ve arabası sular altında kaldı. 

"EVİM GÖÇTÜ, ARABAM SULAR ALTINDA KALDI"

Verdiği bir röportajda her şeyini kaybettiğine vurgu yapan Tuğba konuya ilişkin şu çarpıcı açıklamayı yaptı:,

Burası büyük bir felaket bölgesi şu an. Ian Kasırgası Küba’dan başladı, orayı mahvederek buraya geldi. Her yeri paramparça ederek. Benim evim göçtü, arabam sular altında kaldı.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'ten bomba itiraf: Bu ödülü almak için yıllardır ağlıyorum! Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'ten bomba itiraf: Bu ödülü almak için yıllardır ağlıyorum!

Oyuncu Ahu Tuğba

ŞİMDİ KAYINVALİDESİNİN EVİNDE KALIYOR

Evini kaybeden Ahu Tuğba'nın, şimdilerde, eşi Timmy Alejtanij’in annesinin evinde kaldığı öğrenildi. Ancak sağlık durumlarında herhangi bir sorun yok. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 39
  • Fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçenlerdede arabası eskidiği için çöpe attı diye haber çıkmıştı
    Cevapla
  • Hande 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok gecmis olsun Efsanevi sanatci Her sey yoluna girer en onemlisi sagliginiz America’da cok mutlu yasayiniz Cana gelcegine mala gelsin
    Cevapla
  • Horozkentli 1 yıl önce Şikayet Et
    Napalım yardım filanmı toplayalım. Yıkıldıysa sigortası vardır öderler parasını, devlet öder yapar. Orası sosyal devlet değilmi. Biz haberi ya işte ya yolda okurken,haberin sahibi verandasında kahvesini yudumlarken okuyordur herhalde.
    Cevapla
  • Asli gibi.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyedeki sanatcilari anlamiyorum.. Burda kazanip kaymagini avrupada yiyorlar.. Gidin gitmesinede bir daha gelmeyin..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer kocan hristiyan ve sen de müslümanlığını unuttuysan bu kasırga sana bir uyarı. Yaşlanmışsın dön ülkene gel. Ebedi cennetler ve ebedi cehennemler tüm insanlığı bekler. Öldükten sonra dirileceğinden şüphesi olanların aklı yoktur. Çünkü şu diriliğimiz yeniden dirileceğimizin açık ve net ıspatıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat