MasterChef Türkiye'de beklenmedik kaza! Yürekler ağza geldi: Danilo Şef...

MasterChef Türkiye'de yeni haftanın eleme oyunu oynanırken tüyler ürperten bir kaza meydana geldi. Hatırlanacağı üzere bir önceki hafta Çağatay bireysel hatasından ötürü programa veda etmişti. Bu hafta da Metin hiç de olmayacak yerde bir hata yaptı. Danilo Şef'in tepkisi ise çok konuşuldu.

MasterChef Türkiye'de beklenmedik kaza! Yürekler ağza geldi: Danilo Şef...
MasterChef Türkiye'de beklenmedik kaza! Yürekler ağza geldi: Danilo Şef...
GİRİŞ 23.10.2022 20:36 GÜNCELLEME 23.10.2022 20:36

Ekranların en çok takip edilen programlarından MasterChef Türkiye'de 109'uncu bölümün fragmanı yayınlandı. Bir gün önceki bölümle beraber son eleme adayı da öğrenilmişti.

Böylece 6 yarışmacıdan 5'i, umutlarını sürdürebilmek için bir hafta daha sahne alacak. Lakin bir yarışmacının serüveni sona erecek. Bu sebeple 109'uncu bölümde adeta hataya yer yok.

Ancak programın sevilen yarışmacılarından Metin, hiç de beklenmedik bir anda oldukça talihsiz bir olay yaşadı.

Danilo Şef herkesin önünde Mersin halkından özür diledi! Yüz ifadesini görenler...Danilo Şef herkesin önünde Mersin halkından özür diledi! Yüz ifadesini görenler...

Hatırlanacağı üzere bir önceki hafta Çağatay, yemeğinde çıkan kemikten ötürü programa veda etmişti. Bu hafta da Metin'in oyun esnasındaki hatası jürilere gergin anlar yaşattı.

Sadece jüriler değil, eleme oyunundaki diğer beş isim de Metin'in yaşadığı talihsizlik karşısında donup kaldı. Programın İtalyan şefi Danilo Zanna ise, verdiği tepkiyle Metin'e daha da gergin anlar yaşattı.

"NE YAPTIN METİN?"

MasterChef Türkiye'deki maceralarını bir hafta daha devam ettirmek isteyen 6 yarışmacı, bu bölümde fesleğeni kullanarak en iyi tabağı çıkartmak için çabalıyor.

Metin ise arkadaşlarından daha farklı bir uygulamaya giderek fesleğeni sıvı haline dönüştürdü. Büyük efor sarf ederek fesleğeni sıvı haline getiren Metin, bunu bir hazneye koyup buzdolabına doğru hareketlendi.

O anda Danilo Şef de Metin'in yanına gelerek "Her şey yolunda gidiyor mu?" diye sordu. Metin, "Her şey yolunda şu an Şef" cevabını verdi. 

MasterChef Metin

Başarılı yarışmacının "Her şey yolunda" deyip elindeki hazneyi yere düşürmesi neredeyse aynı anda gerçekleşti.

MasterChef Türkiye'de büyük gerginlik! İkili arasındaki tartışmadan sonra stüdyo buz kestiMasterChef Türkiye'de büyük gerginlik! İkili arasındaki tartışmadan sonra stüdyo buz kesti

Sıvı hale getirilmiş fesleğen kullanılamaz hale gelince Danilo Şef ve diğer yarışmacılar büyük şaşkınlık yaşadı. Metin ise, kalan sürede en iyi tabağı çıkartmak için yeniden kolları sıvadı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı