Merve Dizdar'a tepki büyük! Şebnem Korur Fincancı destekçilerine çanak tutmuştu

Boğaziçi Film Festivali'yle ilgili gözlerden kaçan bir ayrıntı, sosyal medyada gündem haline geldi. Merve Dizdar'ın, TSK'ya asılsız iftiralarda bulunan Şebnem Korur Fincancı'yı destekler nitelikteki sözleri alkışlaması tepki çekti.

Merve Dizdar'a tepki büyük! Şebnem Korur Fincancı destekçilerine çanak tutmuştu
Merve Dizdar'a tepki büyük! Şebnem Korur Fincancı destekçilerine çanak tutmuştu
GİRİŞ 01.11.2022 14:35 GÜNCELLEME 01.11.2022 20:51
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Boğaziçi Film Festivali'ndeki 'Şebnem Korur Fincancı' gerilimi sürüyor. İki gün önce düzenlenen etkinlikte, sahneye çıkan yönetmen Özcan Alper'in aldığı ödülü Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) çirkin iftirada bulunan Şebnem Korur Fincancı'ya armağan etmesi eleştirilere neden oldu. 

Gündeme oturmuştu! Ünlü oyuncu Burak Haktanır'a sürpriz telefon! Gündeme oturmuştu! Ünlü oyuncu Burak Haktanır'a sürpriz telefon!

Özellikle o an sahnede bulunan oyuncu Burak Haktanır'ın tek başına "O kadın TSK'ya iftira attı" gerçeğini haykırması takdir toplamıştı. Oyunculuk kariyerinin olası biteceği ihtimaline karşın Haktanır'ın haklı isyanı, günün en çok konuşulan başlıklarından biri haline geldi.

Dışarıdan beslenen sanat camiasının kirli yüzü... Burak Haktanır bize ne anlatıyor?Dışarıdan beslenen sanat camiasının kirli yüzü... Burak Haktanır bize ne anlatıyor?

Ancak salondaki tansiyon bununla da bitmedi. Ödül almak için sahneye çıkan Merve Dizdar, o an Burak Haktanır'la tartışma yaşayan Selcen Ergün'ü destekler mahiyette alkışlamaya başladı. 

Oyuncu Ergün'ün: "Az önce bir arkadaş arkadan bağırdı, niye bağırdığını da anlamadım. Bu çok eril bir şey. O erilliğin azaldığını, bu mevzuların dışarı çıkıp sakince konuşulduğu..." şeklindeki ifadelerine, Haktanır: "Anlamadığınız konulara girmeyin o zaman" sözleriyle cevap vermişti.

Destici: Nasıl oluyor da örgüt destekçileri TTB gibi bir kurumun başına geçebiliyorDestici: Nasıl oluyor da örgüt destekçileri TTB gibi bir kurumun başına geçebiliyor

Merve Dizdar'ın bu diyalogda meslektaşlarından Selcen Ergün'e, dolaylı yoldan Şebnem Korur Fincancı'yı destekler nitelikteki sözlere alkış tutması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İşte, Merve Dizdar'a gelen yorumlardan bazıları!

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 113
  • Zeynep 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ulkede sanatci dediklerimiz bir kismi haric ya terör sevici yada devlet dusmani ozellikle bunlar buralara yerlesmisler yerli ve milli devlet terbiyesi almis insanlar cok az bunlari izlemiyecegiz aslinda
    Cevapla
  • 06ankara 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin bir ferdi olarak tüm benliği ile bayrağını vatanını sevemiyenleri amelede olsa sanatçı da olsa gereken dersivermek gerekir vatana nankörlük hoş karsilanmamali...
    Cevapla
  • Kimkio 1 yıl önce Şikayet Et
    Halk olarak böyle terörist sevicileri ekrandan silmek için kesinlikle tam zamanlı boykot yapmalıyız.
    Cevapla
  • Aytunç kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşa var ol TSK
    Cevapla
  • Ziya 1 yıl önce Şikayet Et
    TRT'de bunları finanse ediyor dizilerini oynatıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!