Armağan Çağlayan açtı ağzını yumdu gözünü: Islah olun sözleri sosyal medyada gündem oldu

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan'ın kanser haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Oldukça çok paylaşım alan bu konuda yapılan bir yorum Armağan Çağlayan'ı çileden çıkardı. 'Islah olun' sözleri ile adeta ateş püskürdü. İşte, detaylar...

Armağan Çağlayan açtı ağzını yumdu gözünü: Islah olun sözleri sosyal medyada gündem oldu
Armağan Çağlayan açtı ağzını yumdu gözünü: Islah olun sözleri sosyal medyada gündem oldu
GİRİŞ 27.11.2022 22:37 GÜNCELLEME 27.11.2022 22:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığı haberini açıklayan Armağan Çağlayan sosyal medyada gündem oldu. Bunun üzerine Çağlayan'a çok sayıda mesaj ve destek yağdı. Ancak yapılan bir yorum Armağan Çağlayan'ı çokça sinirlendirdi. 

Twitter üstünden Armağan Çağlayan'ın hastalığına ilişkin şu paylaşım ise oldukça konuşuldu:

Komedyen, mizahçı, dalgacı, Kemalist, algıcı, yalancı Armağan Çağlayan hastalanmış. Allah'tan geldik, ve yine Allah'a döneceğiz. 

Acun Ilıcalı'dan çok konuşulan paylaşım! Meğer 7 yaş fark varmış...Acun Ilıcalı'dan çok konuşulan paylaşım! Meğer 7 yaş fark varmış...

Okan Bayülgen yine yaptı yapacağını! Konuklarının alnına yazdığı kelime pes dedirttiOkan Bayülgen yine yaptı yapacağını! Konuklarının alnına yazdığı kelime pes dedirtti

"ISLAH OLUN"

Armağan Çağlayan bu paylaşıma şu yanıtı verdi:

Ben döneceğim ama sizin gibi insanların döneceğini çok sanıyorum. Islah olun umarım. Yanda olmayın! Olamayın! 

"CEVAP GECİKMEDİ"

Armağan Çağlayan'ın yanıtına ise şu cevap geldi:

Bunu beni tanıyan iyi bilir. Hiç bir şekilde Hastalığı konusunda, Dalga mahiyetinde düşüncem bile olmaz olamaz. Rabbim derdi vermiş, şifasını da verir inşallah. Ama yapımcıysan sanatçıysan o ayrı. Siyasetçi de değilsin, işini yap. Ama twitterda siyaset algısı yapacaksan kusura bakma.

Survivor Atakan'dan dayak itirafı! 'Ya madde bağımlısı, ya cezaevinde'Survivor Atakan'dan dayak itirafı! "Ya madde bağımlısı, ya cezaevinde"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Eyya 1 yıl önce Şikayet Et
    konuyla dolaylı bir alakası var ama merak ediyorum şu lgbt+ ne ayak artıyı anlamıyorum bu sapkınlığın sonrası Allah korusun hayvanlar ve çocuklar bu artı başka ne olur öyle bir algı başlattılarki sanki birileri bir düğmeye bastı her yerde lgbt desteği bunu normalleştirip sanırım diğer + kısmına geçecekler uyanın millet bunların niyetleri çok bozuk ALLAH belalarını versin kendi dertlerine düşsünler
    Cevapla
  • levent baykan 1 yıl önce Şikayet Et
    armağan aydin görüşlü değerli bir sanatçı
    Cevapla
  • Ahmet TUNA 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama yorum yazmaya bile gerek yok yazık olur
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen ağzını sadece lgbt liler için açabilirsin o kadar..!
    Cevapla
  • hakk 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğruları yazmış sadece, Armağan efendi neye kızıyor ki anlamadım. Küfür yok, hakaret yok, dalga geçmek yok. Sadece inceden inceye bir mesaj var, anlayana tabi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!
Şimşek talimatı verdi! Erdoğan'ın masasına geliyor: İşte kamuda tasarrufun ayrıntıları