Survivor Atakan'dan dayak itirafı! Aile içi dramını açıkladı

Survivor Atakan katıldığı programdaki itirafları ile sosyal medyayı salladı. Şiddetle iç içe bir ailede büyüdüğünün altını çizen Atakan Arslan sofrada tuz yok diye annesinin babasından dayak yediğini anlattı. Şimdilerde anne ve babasıyla da görüşmediğini ifade eden Atakan Arslan tüm itirafları haberimizde...

Survivor Atakan'dan dayak itirafı! Aile içi dramını açıkladı
Survivor Atakan'dan dayak itirafı! Aile içi dramını açıkladı
GİRİŞ 27.11.2022 21:54 GÜNCELLEME 27.11.2022 21:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli boksör Atakan Arslan Survivor ile geniş kitlelere ulaşmış sporcular arasında. Katıldığı bir programda özel yaşamına ilişkin itirafları ile gündem olan Survivor Atakan'ın açıklamaları oldukça şaşırttı. 

Avatar lakabı ile de bilinen Atakan Arslan, Bana Göre TV'de Gökhan Çınar'ın sunuculuğu ile yayın hayatına devam eden Katarsis programına konuk oldu. Programda kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Arslan, aile hayatından da bahsetti. Küçüklüğünde yaşadığı travmaları birer birer anlattı. 

Acun Ilıcalı'dan çok konuşulan paylaşım! Meğer 7 yaş fark varmış...Acun Ilıcalı'dan çok konuşulan paylaşım! Meğer 7 yaş fark varmış...

"SEVGİZLİKLE BÜYÜDÜM"

Arslan ailesiyle ilgili konuşurken. çocukluğundan da bahsetti. Sevgisiz bir çocukluk dönemi yaşadığını ifade etti. Duygu dolu anlar yaşayan Atakan Arslan, bundan ötürü anne ve babasıyla görüşmediğini itiraf etti. 

Arslan, evde mutlu bir an hatırlamadığını ve tüm yaşananların kendisinde bir travma oluşturduğunu söyledi. 

Okan Bayülgen yine yaptı yapacağını! Konuklarının alnına yazdığı kelime pes dedirttiOkan Bayülgen yine yaptı yapacağını! Konuklarının alnına yazdığı kelime pes dedirtti

"YA MADDE BAĞIMLISI YA DA CEZAEVİNDE"

Çocukluk döneminde yaşadığı ortama da değinen milli boksör, hayatın herkese nazik davranmadığına vurgu yaparak doğup büyüdüğü yerlerin tekin yerler olmadığına değindi. Büyüdüğü yerdeki arkadaşlarının yarısının madde bağımlısı yarısının ise cezaevine girmiş kişiler olduğunu ifade etti. 

Tüm bu olanlardan kurtulmak için ise sporu kullandığını, kendini kurtaran şeyin spor olduğunu vurguladı. Arslan, konuya ilişkin "Bunun bedelini fazlasıyla ödedim. Sıfır noktasından yine sıfır noktasına geldim" dedi. 

Survivor Nagihan'ın yeni mesleği ağızları açık bıraktı! 'Survivor'dan daha zor' diyerek açıkladıSurvivor Nagihan'ın yeni mesleği ağızları açık bıraktı! "Survivor'dan daha zor" diyerek açıkladı

"ANNEM BABAMDAN DAYAK YERDİ"

Şiddetle ve kavgayla büyüdüğünün altını çizen Atakan Arslan, babasının annesine de çok şiddet uyguladığının altına çizdi. Arslan'ın "Sofrada tuz yok diye annem babamdan dayak yerdi" sözleri sosyal medyada gündem oldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • vatandash 1 yıl önce Şikayet Et
    tek kurtulus önüne hedef koymak.. spor olsun, dini olsun, kariyer olsun.. sporun cok faydasi var.. spor yaparken veya yapdikdan sonra beden serotonin hormonu salgiliyor vücuda.. bu serotonin salgilama insana bir iki gün kendisini iyi hissetme duygusu veriyor.. tüm genclere sporu tavsiye ederim.. ben 50nin üzerindeyim ve halen spor yapiyorum.. ALLAHa hamd olsun..
    Cevapla
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    90 lı yıllar nesli olarak hepimiz aile içi şiddet içinde büyüdük travmalarımız çok büyük
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler