Şarkıcı Sıla'nın acı günü! Tam iyileşecek derken gelen haberle yasa boğuldu

Sıla Gençoğlu'nun babası hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı Sıla'nın acı gününde yakınları onu yalnız bırakmadı. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Şarkıcı Sıla'nın acı günü! Tam iyileşecek derken gelen haberle yasa boğuldu
Şarkıcı Sıla'nın acı günü! Tam iyileşecek derken gelen haberle yasa boğuldu
GİRİŞ 30.11.2022 13:48 GÜNCELLEME 30.11.2022 13:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2007'den günümüze dek yaptığı müziklerle tanınan ünlü Şarkıcı Sıla, son günlerde zor günler geçiriyor. 3 hafta önce hastalanan babası hayatını kaybetti. Yakınları Sıla Gençoğlu'nu yalnız bırakmadı.

Sıla Gençoğlu

Yaptığı şarkılarla adından söz ettiren Sıla Gençoğlu'nun babası Şükrü Gençoğlu 3 hafta önce beyin kanaması geçirdi. Hastanede tedavi altına alınan baba Gençoğlu'nun iyileşmesi beklenirken acı haber geldi. 

Sıla Gençoğlu ve babası

Şükrü Gençoğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 42 yaşında şarkıcı Sıla ise bu acı gününde babasıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Kural teselli eder onu
    Cevapla
  • Guaidoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm bitis degil. Yol yeni basliyor. Yanina azik aldin ise ac kalmazsin. Nur aldin ise yolu bulursun. Ameline göre sadece sirat köprüsü 50.000 yil sürüyor. Azik i ve nuru olmayanlara gecmis olsun.
    Cevapla
  • TURHAN BAKİ AKSOY 1 yıl önce Şikayet Et
    lütfen şehit haberlerini daha çok önemseyin şu anda büyük bir savaşın içindeyiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?