Meryem Uzerli anlaşmayı imzaladı! 8 milyon lirayla ekrana gelecek

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Uzerli yine rekor bir rakamla yeni bir projeye imza attı. Anlaşma yaptığı şirketin Meryem Uzerli'ye ödeyeceği 8 Milyon Türk Lirası sosyal medyada gündem oldu.

Meryem Uzerli anlaşmayı imzaladı! 8 milyon lirayla ekrana gelecek
Meryem Uzerli anlaşmayı imzaladı! 8 milyon lirayla ekrana gelecek
GİRİŞ 30.11.2022 08:53 GÜNCELLEME 30.11.2022 08:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünyanın en zengin oyuncularından biri olduğu bilinen Meryem Uzerli yeni bir anlaşmaya imza attı. Bir yıllık anlaşma imzalayan Meryem Uzerli u işinden tam 8 Milyon TL kazanacak.

Mustafa Sandal Tarkan'ın yılbaşını ücretini duyunca şaştı kaldı! 'Ben bunları yemem' sözleriyle gündemdeMustafa Sandal Tarkan'ın yılbaşını ücretini duyunca şaştı kaldı! "Ben bunları yemem" sözleriyle gündemde

Oynadığı dizi ve filmlerde oldukça büyük rakamlar talep eden Meryem Uzerli bir reklam firması ile anlaşma masasına oturdu. Anlaşmada 8 Milyon Türk Lirası'nda mutabık kalındı. Geçen sene de aynı firmadan 6 Milyon TL kazanmıştı.

SERVETİ 10 MİLYON DOLAR

'celebsrevealed. com' tarafından paylaşılan verilere göre Meryem Uzerli'nin toplam serveti 10 Milyon Dolar (yaklaşık 180 Milyon TL). 

Diğer yandan ünlü oyuncunun  geçtiğimiz günlerde İranlı bir modacı ile anlaşma yaptığını ve buradan da 2 Milyon Dolar kazanacağı öne sürülmüştü. 

Seda Bakan mevlit görüntüleriyle gündem oldu! 'Dinimizi yaşamaya çalışıyorum'Seda Bakan mevlit görüntüleriyle gündem oldu! "Dinimizi yaşamaya çalışıyorum"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Markanın umurunda mı, ödediği parayı fiyatına vuracak. enayi müşteriler sağ olsun.
    Cevapla
  • mehmet efe 1 yıl önce Şikayet Et
    yanlız hakikaten güzel kadın
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Popçu Tarkan 3 ay önceden 1 saatlik için 9 milyon istemiş ve almıştı.Millet çok demedi hatta az diyenler de oldu.Kadın belki 6 ay bir sene reklam çekimleri yapacak. Hemde başka bir ülkede ve mücevher markası için.Tarkana göre çok az bile istemiş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor