Seda Bakan mevlit görüntüleriyle gündem oldu! "Dinimizi yaşamaya çalışıyorum" dedi

En son Zeytin Ağacı dizisi ile adından söz ettiren Seda Bakan kızı Ela için Mevlit Töreni düzenledi. sosyal medyada yankı bulan Mevlit töreni hakkında açıklama Seda Bakan'ın bizzat kendisinden geldi.

Seda Bakan mevlit görüntüleriyle gündem oldu! "Dinimizi yaşamaya çalışıyorum" dedi
Seda Bakan mevlit görüntüleriyle gündem oldu! "Dinimizi yaşamaya çalışıyorum" dedi
GİRİŞ 03.12.2022 23:08 GÜNCELLEME 03.12.2022 23:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Seda Bakan sosyal medyayı sık kullanan isimlerden. İkinci çocuğunu kucağına alan Oyuncu Bakan, yaptığı Mevlit töreni ile gündem oldu. Sosyal medyada oldukça yorum alan Mevlit töreni ile ilgili Seda Bakan açıklama yaptı.

2014'te Ali Erel ile dünya evine girdikten sonra 2019'da ilk çocuğu olan Leyla'yı kucağına alan Seda Bakan geçtiğimiz günlerde yeniden anne oldu. İkinci kızı olan Ela'nın 40'ıncı gününü ise hazırlandığı Mevlit töreni ile kutladı. 

Bülent Ersoy'un kıyafeti hastanelik etti! Terziye 38 Bin TL bahşiş vermiştiBülent Ersoy'un kıyafeti hastanelik etti! Terziye 38 Bin TL bahşiş vermişti

Seda Bakan'ın Mevlit töreni sosyal medyada gündem oldu. Kimi kullanıcılar Bakan'ı takdir ederken kimi kullanıcılar tepki gösterdi. Bunun üzerine bizzat kendisinden açıklama geldi. 

Mustafa Sandal Tarkan'ın yılbaşını ücretini duyunca şaştı kaldı! 'Ben bunları yemem' sözleriyle gündemdeMustafa Sandal Tarkan'ın yılbaşını ücretini duyunca şaştı kaldı! "Ben bunları yemem" sözleriyle gündemde

"DİNİMİZİ YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM"

Seda Bakan'ın ardından çok konuşulan Mevlit töreni ile ilgili açıklaması şöyle:

Ben aslında Leyla'da da mevlit yaptım ve paylaştım. O zaman bu kadar ses getirmemişti. Belki farklı bir gündeme dek gelmiş olabilir. Kendi örf ve adetlerimizi çok seviyorum. Dinimizi yaşamaya çalışıyorum. Daha mutlu oluyorum, daha huzurlu oluyorum. 

Kim Milyoner Olmak İster'de görülmemiş olay! Sakız çiğneyen yarışmacıya tepkiler çığ gibi büyüdüKim Milyoner Olmak İster'de görülmemiş olay! Sakız çiğneyen yarışmacıya tepkiler çığ gibi büyüdü

'BİTTİM GÖZÜN AYDIN' PAYLAŞIMI

Seda Bakan'ın son paylaşımı da büyük beğeni topladı. Ünlü oyuncu kızıyla çektirdiği fotoğrafları paylaşarak altına "Bittim gözün aydın" notunu düştü. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    yaşamak istediğin dinde mevlüt diye bişey olmadığını öğrenmen lazım.öncelikle seda hanım.
    Cevapla
  • İstanbul 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler,Allah ailesiyle beraber hep mutlu olmasını nasip etsin
    Cevapla
  • Mustafa Gürsoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrim ederim.
    Cevapla
  • Toprak Deliorman 1 yıl önce Şikayet Et
    maşallah
    Cevapla
  • konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?