Kim Milyoner Olmak İster'de görülmemiş olay! Sakız çiğneyen yarışmacıya büyük tepki...

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı ağzında sakızla yarışmaya devam etmek istedi. Kenan İmirzalıoğlu'nun durumu fark etmesi de fayda etmedi. Yarışmacının sakız çiğnemesi büyük bir saygısızlık olarak değerlendirildi ve ve sosyal medyada tepki aldı.

Kim Milyoner Olmak İster'de görülmemiş olay! Sakız çiğneyen yarışmacıya büyük tepki...
Kim Milyoner Olmak İster'de görülmemiş olay! Sakız çiğneyen yarışmacıya büyük tepki...
GİRİŞ 03.12.2022 22:07 GÜNCELLEME 03.12.2022 22:07
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının büyük bir rahatlıkla sakız çiğnemesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Yarışmacının karşısında soğukkanlılığını muhafaza eden Kenan İmirzalıoğlu şaşkınlığını gizleyemedi. 

27 Kasım Pazar akşamı ATV ekranında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, bugüne dek televizyonlarda pek görülmeyen bir ana şahitlik etti. Yarışmaya katılan 19 yaşındaki Alper, seyircinin ve sunucunun karşısında sakız çiğnedi. 

KENAN İMİRZALIOĞLU DURUMU FARK ETTİ

Kenan İmirzalıoğlu yarışmaya tam başlayacakken Alper'in ağzında bir şey olduğunu fark etti ve "Ağzında bir şey mi var" diye sordu. Alper ise ağzında sakız olduğunu söyledi. Kenan İmirzalıoğlu'nun şaşkınlığı adeta gözlerinden okunuyordu. Yarışmacı ise rahatlamak için sakız çiğnediğini ifade etti. 

"SEYİRCİLERİMİZ VAR"

Yarışmacı Alper sınavlarda da sakız çiğnediğini ifade edince, ünlü sunucu "Sınavlara tabi daha başka bir durum var. Orada stresini alıyor. Şimdi seyircilerimiz var" dedi. Yarışmacı ise "Onların da stresini alır belki" sözleri ile seyirciyi adeta çılgına döndürdü. 

"HOCALARIN KARŞISINDA DA ÇİĞNEYEBİLİYOR MUSUN?"

Kenan İmirzalıoğlu, yarışmanın başında Japon dersleri aldığını söyleyen yarışmacıya hocaların karşısında da sakız çiğneyip çiğnemediğini sordu. Çiğneyemeyeceğini söyleyen yarışmacıya sunucu "Tabi, çeneye destekli bir şey gelir" diyerek soğukkanlılıkla tepki gösterdi. 

"TÜRK KÜLTÜRÜNDE HOŞ KARŞILANIYOR MU?"

Yarışmacı Japon kültüründe sakız çiğnemenin hoş karşılanmadığını söyleyince, Kenan İmirzalıoğlu da Türk kültüründe hoş karşılanıp karşılanmayacağını sordu. Alper ise şöyle yanıt verdi:

Bizim kültürde ortada gibi. İzin verenler var, vermeyenler var. İnsanlar ikiye ayrılır. Derste sakız çiğnettirenler ve derste sakız çiğnettirmeyenler. 

İmirzalıoğlu ise, "Sen insanları öyle mi ayırdın" diyerek "Milyonlarca insan seni izliyor ve onlara karşı sakız çiğniyorsun. Bundan dolayı gerginlik veya endişe hissetmiyorsun değil mi?" diye soru yöneltti. Soruya gelen cevap ise 'Yok artık' dedirtti:

Yok, tam tersine benim gerginliğimi alıyor. 

"ŞİŞİRİP PATLATMAYA KALKARSAN"

Yarışmacı en sonunda sunucuya 'Size sorun oluşturmuyorsa çiğneyeceğim" deyince İmirzalıoğlu şu yanıtı verdi:

Bakalım. Şimdilik iyi giriyorsun. Şişirip patlatmaya kalkarsan ne olacak. 

SOSYAL MEDYADAN GELEN YORUMLAR

  • Milyonların gözü önünün içine baka baka o sakızı çiğniyorsun. Orada sunucuya ve oradaki seyirciye ve bu programı izleyen insanlara da mı saygın yok?

  • Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına ağzında sakızla gelen bir yarışmacı var. Adamdaki rahatlığa bak!

  • Alın size z kuşağı, hani gümbür gümbür geldiği söylenen jenerasyon var ya 'ciddiyetsiz'.

  • Kim Milyoner Olmak İster'de sakız çiğneyen çocuğun yerine utanıyorum şuan.

NE KADAR KAZANDI? 

3 joker hakkını da kullanan yarışmacı Alper yarışmadan 2 Bin Türk Lirası kazandı. 

KAYNAK: HABER7
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 102
  • Almanyadan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakiza gelene kadar daha ne kadar saygisizlar var biliyormusun? Adama neden yan baktin diye türkiyede adam dövülüyor veya öldürülüyor. Almanyali diye her türlü kazik yiyoruz. Bunlar saygili ama sakiz cignemis diye saygisiz. Önce bunlari düzeltin.
    Cevapla
  • İsmail Özgün 1 yıl önce Şikayet Et
    Fazla Büyütülmemeli !
    Cevapla
  • Gürbüz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu "sakız çiğneme" seyirciyi, mesela bizide gerdi, nolmalı şimdi?
    Cevapla
  • SultanAlparalanHan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları özenle okudum, aklı başında bir kaç yorum gördüm. En zekice olanı "reklam çalışması" cümlesi oldu. Diğer bir doğru yorum ise aile ile ilgisi yok karakter kişiye aittir cümlesi. Alimden zalim doğabilşr örnek arnavutluğu faşist istiladan kurtaran Türk kahramanın babası tasavvuf şeyhi kendisi ateist kominist. O nedenle ne aile için söz söylemek doğru nede z kuşağı olduğuyla ilgili konuşmak doğru. Zira medreseden icazet alan z kuşakları da var. Onlar kuran hafızı ve manevi ilim talebeleri.
    Cevapla
  • Yaşlı biri 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk sorular zaten kolay oluyor onları bile bile bilememiş joker kullanarak 2 Bin lira almış sakız çiğneyerek beyni çalışmamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi