Herkes onun karşısındaydı! İbrahim Tatlıses sosyal medyadan son noktayı koydu

Altın Kelebek Ödülleri'nde yaptığı konuşmayla çoğu kesimin tepkisini çeken Pınar Deniz'e meşhur şarkıcı İbrahim Tatlıses'ten destek geldi. Tatlıses, Deniz'le ilgili görüşlerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Herkes onun karşısındaydı! İbrahim Tatlıses sosyal medyadan son noktayı koydu
Herkes onun karşısındaydı! İbrahim Tatlıses sosyal medyadan son noktayı koydu
GİRİŞ 08.12.2022 17:18 GÜNCELLEME 08.12.2022 17:18

Bu yıl 48'incisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri hala gündemdeki yerini koruyor. Sanat dünyasından ödüllerin verildiği etkinlikte Yargı dizisinin aktristi Pınar Deniz de sahneye çağrılmış ve 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülmüştü. Devamında kürsüye çıkarak bir de konuşma yapan Deniz'e tepkiler yağmur gibi yağdı. 

Sanat dünyasından vatandaşa varıncaya dek onlarca kişi genç oyuncuyu hedef tahtasına koyarken İbrahim Tatlıses tartışmalara son noktayı koyar nitelikte bir paylaşım yaptı.

Yüz binlerce kişinin takip ettiği Twitter adresi üzerinden bir gönderi yayınlayan İbrahim Tatlıses, Pınar Deniz'e seslenerek şu ifadeleri kullandı:

'Yargı dizisinin kadın oyuncusu Pınar Deniz, çok başarılısın kızım! Hiç kimseyi takma. Ben seni anlıyorum. Aldığın ödül sana helal olsun. Her hafta izliyorum. Başarın daim olsun kızım!'

PINAR DENİZ NE DEMİŞTİ?

Altın Kelebek Ödülünü aldıktan sonra bir de konuşma yapan Pınar Deniz, kürsüde şu ifadeleri kullanmıştı:

"Çocukken duygulardan çok korkardım. Çünkü yansıtabildiğim tek duygu öfkeydi... Herhalde başka bir duygu ile tanışmadığımdan olabilir.

Sonra bir film izledim. İzlediğim filmde para yüzünden çocukları katlediyorlardı ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım.

Hızımı alamayıp metroda ağlayarak arkadaşıma şunları söyledim; 'Benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım' dedim ve tam bu duygu beni şu an oyuncu yaptı"

Öte yandan bu konuşmanın ABD'li şarkıcı Rihanna'ya ait olduğu, üzerinde sadece küçük dokunuşlar yapıldığı da iddia edildi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den 'Eurofighter' çıkışı: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, sonra soracağız
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı