Açelya Akkoyun ölüm haberini duyurdu! Acı gününü şu sözlerle paylaştı

1989'dan beri oyunculuk hayatına devam eden Açelya Akkoyun annesinin ölüm haberini sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Bu acı gününde, Açelya Akkoyun'u sevenleri yalnız bırakmadı.

Açelya Akkoyun ölüm haberini duyurdu! Acı gününü şu sözlerle paylaştı
Açelya Akkoyun ölüm haberini duyurdu! Acı gününü şu sözlerle paylaştı
GİRİŞ 28.12.2022 11:31 GÜNCELLEME 28.12.2022 11:31
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun'un annesi İncila Akdeniz hayatını kaybetti. Açelya Akkoyun, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. 

En son Keşke Hiç Büyümeseydik'te rol alan Açelya Akkoyun en acı gününü yaşadı. Annesinin ölümü ile sarsılan oyuncu, yaptığı şu paylaşımla, kötü haberi duyurdu:

Canımız, varlığımızın en kıymetli parçası Canımız annemiz Hakkın rahmetine kavuştu. Seni sonsuz sevgiyle seviyorum anne.

 Açelya Akkoyun

CENAZE TÖRENİ BUGÜN

İncila Akdeniz'in cenaze töreni bugün gerçekleşecek. Bugün ikindi namazının ardından Ataköy beşinci kısım camiinde son yolculuğuna uğurlanacak.

DESTEK MESAJI YAĞDI

Açelya Akkoyun'un bu acı gününde, arkadaşlarından da destek gecikmedi. Ata Demirer, Pınar Altuğ, çok sayıda isim oyuncu Akkoyun'a başsağlığı dileğinde bulundu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Şenol 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı yorumlar var çok garip. Adam gözünü kapatmış, neden göremiyorum diye doktora gitmiş. Doktorda bakıyor ve şaşırıyor, bir türlü sorunu bulamıyor. Kadını sen tanımıyorsun diye onun kariyerini nasıl yok sayabilirsin.
    Cevapla
  • Diriliş ateşi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah taksiratını af eylesin.
    Cevapla
  • Hekimoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Anneler çok kıymetlidir ailenin direğidir anne herkesi ocağın etrafında toplar bereket huzur verir evlatları hep ana der basinda toplanır annenin yerini baba doldurmaz ne kadar sevsekde ama sanayi anlatmakla bitmez Basin sag olsun acelya hanim ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin
    Cevapla
  • Gonyalı asil 1 yıl önce Şikayet Et
    O eskidendi şimdi tatil beldeleri daha kıymetli , yalnızlık ve bencillik daha kıymetli olmuş. Tatil , bayram olunca eskiden herkes ailesine koşardı şimdi ise tatil beldelerine koşuyorlar. Ah kapitalizm ah ! Kıymetli her şeyi aldın elimizde
    Cevapla
  • Sevim İnegöl 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah, anne- baba vefatı hiç geçmeyen, her gün biraz daha özlediğiniz kabuklu yara gibi. Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun..
    Cevapla
  • Doğu 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMET eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu