Tolga Sarıtaş'tan şaşırtıcı açıklama! Oyunculuğa veda mı ediyor?

Baba dizisinin başrolünde yer alan Tolga Sarıtaş, dizisinin final yapmasının ardından biraz dinleneceğini dile getirmişti. Bunun üzerine Tolga Sarıtaş'ın oyunculuğa ara verdiği haberleri sosyal medyada gündem oldu. Peki Tolga Sarıtaş oyunculuğa ara mı veriyor? Konuya ilişkin açıklamayı bizzat kendisi yaptı.

Tolga Sarıtaş'tan şaşırtıcı açıklama! Oyunculuğa veda mı ediyor?
Tolga Sarıtaş'tan şaşırtıcı açıklama! Oyunculuğa veda mı ediyor?
GİRİŞ 29.12.2022 16:46 GÜNCELLEME 29.12.2022 16:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

2010'dan beri oyunculuk kariyerine devam eden Tolga Sarıtaş, en son Show TV ekranında yayınlanan Baba dizisinde Haluk Bilginer ile başrolü paylaştı. Dizi 2'inci sezonunda final kararı aldıktan sonra Tolga Sarıtaş biraz dinleneceğini dile getirdi.

Tolga Sarıtaş'ın dileneceğini ifade etmesi, medyada 'Tolga Sarıtaş oyunculuğa ara veriyor' ibaresi ile yansıdı Bunun üzerine Tolga Sarıtaş hayranları bir hayli üzüldü. Konuya ilişkin açıklama ise gecikmedi.

Baba dizisi oyuncuları kimdir? Baba hangi gün? Baba dizisi konusu...Baba dizisi oyuncuları kimdir? Baba dizisi final mi yapıyor?

Tolga Sarıtaş

"DİNLENECEĞİM DEDİM SADECE"

Dizinin final çekiminin ardından, özel aracında, gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, kendisine yöneltilen "Oyunculuğa ara vereceğiniz yazıldı. Doğru mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Dinleneceğim dedim sadece. O, öyle bir başlık oldu. 

Diğer yandan Sarıtaş, okuyacağını ve yeni projeler ile ekrana geleceğini ifade etti. 

Mehmet Şef'ten Melek Mosso itirafı! Sitem dolu sözlere, Mosso'dan jet yanıtMehmet Şef'ten Melek Mosso itirafı! Sitem dolu sözlere, Mosso'dan jet yanıt

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    En güzel dizi söz dizisi
    Cevapla
  • Hasan İstemi Mutaf 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle bırakmasını hiç bir dizisini kaçırmadım Yeni dizilerini bekliyorum Arıza ve bu Baba dizisinin erken bitmesine çok kızıyorum ve mümkünse bu kanalların dizilerini seyretmeye kararını alıyorum.
    Cevapla
  • rıza ban 1 yıl önce Şikayet Et
    SÖZ den sonra tutmadı... ara ver yeğenim ara verrr
    Cevapla
  • Oflu 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Baba dizisi Türk dizi film tarihine kaliteli başlayıp berbat bir senaryoyla final yapan bir yapım olarak adını yazdırdı, tabii ki senaristler sayesinde...
    Cevapla
  • Dr.Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdiki diziler ilk iki bölüm bir parça,3 ten sonra dağıtıyor,dava bitiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!